enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2834
EURO
34,7857
ALTIN
2.397,74
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Merkezefendi eski belediye başkan yardımcısı açıklama yaptı: Şirketle alakamız yoktur!

Merkezefendi eski belediye başkan yardımcısı açıklama yaptı: Şirketle alakamız yoktur!

Merkezefendi’de yapı denetim skandalı ile ilgili bir açıklama da eski başkan yardımcısı Yusuf Görgüç’den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ortaya çıkan detayları kabul eden Görgüç, şirketin eşi tarafından kurulduğunu ve 2014 Ekim ayında devredildiğini belirtti.

Kendisinin ve eşinin yolsuzluğa karıştığı iddia edilen Servergazi Yağı Denetim isimli firma ile bu tarihten sonra bağı olmadığını söyleyen Görgüç konu ile ilgili yayınları ise “itibar cellatlığı” olarak değerlendirdi.

Usulsüz işlemlerin tarihi hiçbir yayın organı tarafından verilmemesine ve kamu oyunca bilinmemesine rağmen açıklamasında işlemlerin Şeniz Doğan döneminde yapıldığını söyleyen Yusuf Görgüç “Sistemin istismardan korunması ve dış müdahalelere karşı güvenliğinin sağlanması belediyenin sorumluluğundadır” dedi.

Servergazi Yapı Denetim şirketi yetkililerinin yaptığı iddia edilen ve yargıya taşınan sürecin anlatıldığı haberleri yargıya taşıyacağını söyleyen Görgüç, haberde yer alan belediye personelinin gece saatlerinde aranarak sessiz kalmasına yönelik talepte bulunulduğu bilgisine ise cevap vermedi.

Sosyal medya paylaşımı yaparak şahsı ve inşaat mühendisi olan eşi ile ilgili iftira kampanyası başlatıldığını iddia eden Görgüç, konuyu yargıya taşıyacağını şu sözlerle beyan etti;

“Denizli’de yayın yapan bazı medya organlarında organize şekilde şahsım ve eşimle ilgili iftiralar içeren yayınlar yapılmış, kişilik haklarım ihlal edilmiştir. Benim beyanatima başvurulmadan, cevap ve açıklama hakkı tanınmadan kaleme alınan bu yayınların iyi niyetli olmadığı ortadadır.

Aynı kaynaktan yönlendirildikleri apaçık ortada olan bu yayınlarla haysiyet cellatlığı yapılmıştır. Bu hususta Türk yargı mercilerine gerekli müracatları yaptım. Şu iyi bilinmelidir ki; yayınlarda bana isnat edilen suçlamalar tamamen gerçeğe aykırı ve asılsızdır.

Yayınlarda geçen bahse konu şirket Ekim 2014 tarihinde devredilmiştir. Söz konusu şirketle bu tarihten itibaren ne benim, ne de eşimin hiçbir ilişkisi kalmamıştır.

Kaldı ki; Haberlerde bahsedilen usulsüz işlemler Şeniz Doğan’ın ve ekibinin göreve gelmelerinden sonra gerçekleşmiştir. Bu sistemlerin istismarlardan korunması dış müdahalelere karşı güvenliğinin sağlanması belediye yönetiminin sorumluluğudur. Vicdan ve mantık sahibi herkesin meseleyi bu haliyle değerlendirdiklerinde bir vebalimizin olmadığı, sorumlu kişilerin sorumluluklarını yerine getirememelerinin bedelini iftira ile başkalarına yükleme çabası içerisinde oldukları anlaşılacaktır.

 Şahsım ve eşim hakkında iftira kampanyası başlatanlar ve buna alet olanlar yüce Türk yargısı önünde hesap verecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.