enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3115
EURO
34,9994
ALTIN
2.450,14
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

Merkezefendi Sömestr Cup’ta şampiyonlar kupalarını aldı

Merkezefendi Belediyesi, öğrenciler için okullara verilen yarıyıl tatil döneminde futbol, tenis ve basketbol turnuvalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Turnuvalarda büyük bir mücadele veren gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezefendi Sömestr Cup’ta şampiyonlar kupalarını aldı

Öğrencilerin yarıyıl tatil dönemindeki boş zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirmesi amacıyla Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Merkezefendi Sömestr Cup’ turnuvasında ödüller sahiplerini buldu. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde 300’ü aşkın sporcunun katılım sağladığı futbol, tenis ve basketbol branşlarının olduğu turnuvalarda dereceye giren gençler kupa ve madalyayla ödüllendirildi.

Turnuvalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğa, teslim etti. Başkan Doğan, ödül törenin ardından turnuvaya katılan gençlerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

“GENÇLER BİZİM UMUDUMUZ”

Turnuvaya katılan tüm çocukları kutladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gençler bizim için çok önemli, onlar bizim umudumuz ve geleceğimiz. Çocuklarımızın yarıyıl tatilini daha verimli ve sporla iç içe geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Futbol, tenis ve basketbol branşlarında kıyasıya mücadele eden gençler turnuva boyunca hem eğlendi hem de spora doydu. Yarıyıl tatilinde turnuvaya başvuran gençlerimiz üç farklı branşta birbirleriyle yarıştılar ve ödülü hak ettiler. Turnuvalarda büyük bir mücadele veren gençlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.