enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1949
EURO
34,9759
ALTIN
2.501,56
BIST
10.921,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
30°C
Denizli
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

Atatürk’ü Anma Tenis Turnuvası’nda Madalyalar Başkan Subaşıoğlu’ndan

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan, Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Hafta Sonu Tenis Turnuvası’nda, madalyaları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu takdim etti.

Atatürk’ü Anma Tenis Turnuvası’nda Madalyalar Başkan Subaşıoğlu’ndan
12.11.2018
A+
A-

Sporun ve sporcunun dostu kimliğiyle de ön plana çıkan Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, çeşitli turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 10 yaş 2×4 Atatürk’ü Anma Hafta Sonu Turnuvası, Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. 10-11 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin farklı illerinden 19 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu takdim etti. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

‘ARTIK GENÇLERİMİZ TENİSE DE ÖNEM VERİYOR’

Tenis’in yükselen bir değer olduğunu dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,”Artık gençlerimiz ve çocuklarımız sadece futbola ve basketbola değil tenise de önem veriyor. Aileler çocuklarını tenise yönlendiriyorlar. Biz de Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizde tenis kursları veriyoruz. Turnuvalara ev sahipliği yapıyoruz. Tenis yükselen bir değer. Bu çerçevede bugün bu turnuvaya katılan tüm sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcu gençlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Erkeklerde Mehmet Toprak Erçin(ENKA), Bayanlarda Aydanur Bacanlı(PATEK) ve Gonca Güner(PATEK) turnuvada altın madalya kazandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.