enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Subaşıoğlu Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Subaşıoğlu Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
09.01.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Denizli’de görev yapan basın mensuplarıyla Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni, Denizlili gazeteci arkadaşlarımızı Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde yapımını tamamlamış olduğumuz Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda ağırlamaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda, Denizli’de görev yapan basın mensuplarını ağırladı. Düzenlenen etkinliğe Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül ve Denizli’de görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Etkinlik öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nu gazetecilere tanıttı.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Öncelikle çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. 1961 yılında çıkarılan 212 kanun dolayısıyla çalışan gazetecilerin haklarını düzenleyen yasal çerçeve kapsamında o günün şartlarıyla 9 gazete patronunun bu çalışan gazetecilerin haklarını kabul etmemek adına yapmış oldukları 3 günlük gazete çıkarmama boykotu ile ilgili aslında gelişmiş bir süreçten bahsediyoruz. 10 Ocak tarihinden de o gününün gazete patronlarına rağmen çalışan gazetecilerin basın adı altında çıkarmış oldukları gazete dolayısıyla Türkiye’de çalışan gazetecilerin özgür haklarına kavuşma mücadelesi önemli bir dönüm noktası. 10 Ocak 1961 tarihine denk geldiği için dünyada çalışan gazeteciler günü sadece Türkiye’de var. Ben bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Bu anlamda Denizli Gazeteciler Cemiyetini Denizlili gazeteci arkadaşlarımızı, Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde yapımını tamamlamış olduğumuz Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda ağırlamaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

BEREKETLER TOPLANTI VE SERGİ SALONU’NU ANLATTI

Başkan Subaşıoğlu konuşmasının devamında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun özelliklerini anlattı. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 2018 yılında açılışını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz vizyon projeler arasında yer alan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu ile ilgili de detaylı bilgi vermek istiyorum. 4 bin 700 metrekare arsa üzerinde bulunmuş olan bu tesisimiz 2 ayrı büyük salondan oluşmakta. Ortasında da 500 metrekare fuaye ve sergi alanı bu tesisimizi beslemekte. Bu tesisimizin en önemli özelliği gerçek anlamda bir engelli dostu projesi olmasıdır. Görüldüğü üzere Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’na 1 adet basamak bile olmaksızın ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda bu bina içerisinde asansör bulunmamaktadır. Merkezefendimize ve Denizlimize hayırlı olsun” dedi.

CEMİYET BAŞKANI OSMAN NURİ BOYACI’DAN TEŞEKKÜR

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da yaptığı konuşmasında, “Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Muhammet Subaşıoğlu, bizim her özel günümüzde yanımızda oldu. Şu an bulunduğumuz Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun, gerçekten gerek projesiyle gerekse teknik donanımlarıyla bölgenin ihtiyacına önemli ölçüde yanıt verecek çok güzel bir proje ve tesis olduğunu görüyorum. Kendisine bu çalışması nedeniyle ekibiyle beraber kutluyorum. Denizli’ye hayırlı olsun. Nazik davetiniz ve ev sahipliğiniz için meslektaşlarım adına çok teşekkür ederim. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte habercilik rekabetinin çok hızlı bir noktaya ulaşması, televizyonlar olsun internet medyası olsun, gazeteciliği çok hızlı ve rekabet edilebilir bir noktaya getirmesi nedeniyle çalışma koşullarımızın da giderek ağırlaştığını söyleyebilirim. Teknolojinin artması yükümüzü hafifletmiyor daha da arttırıyor. Çünkü artık hız önem kazanıyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.