enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Subaşıoğlu Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Subaşıoğlu Projeleri Yerinde İnceledi
15.01.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 50 mahalle yapımı süren vizyon projeleri gezdi. Subaşıoğlu; “İlçemize kazandırdığımız vizyon projelerimizi vatandaşlarımızla birlikte gezdik. İncelemelerde bulunduk. Tek tek her projemizi vatandaşlarımıza anlattık” dedi.

Merkezefendi ilçesinin 50 mahallesinde yatırımlar yapan Merkezefendi Belediyesi’nin yapısal projeleri tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, “2018; Merkezefendi Belediyesi’nin açılış yılı olacak” sözüyle hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında ilçenin çehresini değiştirecek.

Başkarcı Mahallesi sakinleri, Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte gezdi. Sabah saatlerinde otobüsler ile Başkarcı meydanından hareket eden kafile, Ornaz Vadisi, Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisi, Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı, İmam Hatip Fen Lisesi, Hobi Bahçeleri, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Merkez Kütüphane ve Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nu yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“MERKEZEFENDİ DAHA DA GÜZEL OLUYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 50 mahallemize eşit bir şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Bu çerçevede baktığınız zaman her mahallemizde bir projemizin, bir yatırımımızın olduğunu görmek mümkün. Vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal ve yapısal projelerimizi hayata geçiriyoruz. Şimdilerde vizyon projelerimiz ilçemizde yükseliyor. Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’ndan Kır Çiçeği Düğün Salonu’na Merkez Kütüphane’den Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’na kadar birçok vizyon projemiz var. Başkarcılı hemşerilerimiz ile bu projelerimizi yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında bilgi aldık. 2018; Merkezefendi Belediyesi’nin açılış yılı olacak. Merkezefendi daha da güzel oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.