enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Göveçlik Mahallesi Yapılan Projelerle Hayat Buldu

Göveçlik Mahallesi Yapılan Projelerle Hayat Buldu
13.09.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ilçenin tüm mahallelerinde projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Göveçlik Mahallesi’ne kapalı pazaryeri, halı saha, çocuk parkı gibi birçok proje kazandırıldı. Yollarda da kaldırım ve asfalt çalışması yapıldı. Göveçlik Mahallesi Muhtarı Ali Koçarslan hizmetleri “Yapılması gereken her şey sırasıyla mahallemize kazandırılıyor. Başkanımıza ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” sözleriyle değerlendirdi.

Merkezefendi Belediyesi, kurulduğu günden bu yana ilçenin tüm mahallelerine hizmetlerini götürmeye, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Göveçlik Mahallesi’ne uzun yıllardır ihtiyaç olan kapalı pazaryeri kazandırıldı. Bunun yanı sıra gençler için halı saha ve oyun parkı hayata geçirildi. Yine Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce kaldırım ve asfalt çalışmaları da yapıldı.

“PAZARYERİMİZ DAR BİR SOKAĞIN İÇERİSİNDEYDİ”

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Göveçlik Mahallesi Muhtarı Ali Koçarslan, “Göveçlik Mahallemizde pazaryeri en büyük sorunumuzdu. Pazaryerimiz dar bir sokağın içerisindeydi. Bu dar sokağın içinde vatandaşlar ihtiyacını karşılamak durumunda kalıyordu. Mahallemize yetmiyordu. Pazaryeri yapılması için boş yerimiz vardı. Allah razı olsun bu pazaryerini gündeme getirdiler. 2016 yılında faaliyete geçti. Halkımız şuanda çok memnun. Gerçekten çok güzel oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“GENÇLERİMİZİN SPORLA İLGİLENMESİ İÇİN HALI SAHAMIZ YAPILDI”

Muhtar Koçarslan, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun spora ve gençlere ne kadar önem verdiğini artık herkes biliyor. İlçe genelinde yapılan halı sahalardan bir tanesi de bizim mahallemizde ki Ekrem Başer İlköğretim Okulu’na yapıldı. Bu halı saha gençlerimiz sporla ilgilensin, sağlıklı nesiller yetişsin diye yapıldı. Bir diğer okulumuz olan Hilmi Özcan Anadolu Lisesi bahçesine şuan bir halı sahamız daha yapılıyor” ifadelerine yer verdi.

“TAŞLARIMIZ ÇÖKMÜŞ VE KIRILMIŞTI”

Mahallenin en büyük sorunlarından birisinin de asfalt olduğunu dile getiren Muhtar Ali Koçarslan, “Mahallemizin en büyük sorunlarından birisi de asfalttı. Eskiden kalma döşenen taşlarımız vardı. Ama çökmüş, kırılmıştı. Vatandaşlarımız huzursuz oluyordu. Başkanımıza bildirdik. Şimdi o bölgelere komple sıcak asfalt yapıldı. Çok güzel oldu” dedi.

“SIRASIYLA TÜM HİZMETLERİMİZ GELİYOR”

Merkezefendi Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne, bütün hizmetlerinin sırasıyla geldiğini söyleyen Koçarslan, “Çocuk parkımız yoktu. Şuanda parkımız da mevcut. İşleme girdi. Orada mahallemizin çocukları oynuyor. Ayrıca Hilmi Özcan Anadolu Lisemize kütüphane kazandırıldı. Yani sırasıyla her şey geliyor mahallemize. Ben mahalle sakinlerim adına başta Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere, yardımcılarına ve tüm belediye personeline hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.