enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

HATİCE ÇAKMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

HATİCE ÇAKMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
08.06.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nden bir destek de sağlık hizmetlerine geldi…

HATİCE ÇAKMAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından İlbade Mahallesi’ne kazandırılan ve çevre mahallelilere de sağlık hizmeti verecek olan Hatice Çakmak Aile Sağlığı Merkezi tamamlandı, açılış için gün sayıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede yatırımları hız kesmiyor. Spordan, sağlığa ve eğitime kadar birçok hususta ilçede çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, bu kez sağlık alanında da önemli bir projeye imza attı. Hayırsever Hatice Çakmak’ın Merkezefendi Belediyesi’ne İlbade Mahallesi’nde bağışladığı alana aile sağlığı merkezi kazandırıldı. Yapımı tamamlanan Merkezefendi Belediyesi Hatice Çakmak Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı için artık gün sayılıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Denizli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan ile birlikte Merkezefendi Belediyesi Hatice Çakmak Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelerde istişareler yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçeye her alanda yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İnsan sağlığını önemsiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçemize kazandırıyor olduğumuz Hatice Çakmak Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı çok şükür bitti. Yapılan bu sağlık merkezi sadece İlbade Mahallesi’ne değil, Alpaslan, Yeni Mahalle, Gümüşçay ve Zafer Mahallelerine de hizmet verecek. Merkezefendi Belediyesi olarak, ilçemizde spordan eğitime ve sağlığa kadar birçok alanda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Merkezefendimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NİN DONANIMI

Merkezefendi İlçesi’ne kazandırılan yaklaşık 600 bin liraya mal olan aile sağlık merkezi toplamda 500 m2 alanı kaplıyor. 3 katlı ve asansörlü olan Aile Sağlık Merkezi içinde 2 poliklinik, 1 acil müdahale odası, 1 gebe odası, 1 aşı odası, 1 adet laboratuvar, 1 adet toplantı salonu, 1 adet personel odası bulunduruyor. Yapılan bu sağlık merkezi sadece bulunduğu İlbade Mahallesi’ne değil çevre mahallere de hizmet verecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.