enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi Belediyesi’nden Eğitime Büyük Destek

Merkezefendi Belediyesi’nden Eğitime Büyük Destek
28.06.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime destek devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi ilçesinde bulunan 18 okula ‘Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphane’ kazandırıldı. Öğrenciler okullarındaki tam donanımlı kütüphanelerden eğitim süresince en iyi şekilde faydalanabilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi eğitim önceliklerimiz arasında geliyor. Okullarımıza kazandırdığımız Z kütüphaneler, öğrencilerimizin ufkunu genişletecek, daha çok bilgiye anında erişebilecek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime destek devam ediyor

Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime bir destek daha geldi. Eğitim ağırlıklı çalışmalarıyla da ön plana çıkan Merkezefendi Belediyesi, eğitim anlamında çok önemli bir projenin daha altına imzasını attı. Öyle ki ilçedeki 18 okulda ‘Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphane’ oluşturuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Z kütüphanelerde incelemelerde bulundu. Görevlilerden bilgi aldı. Merkezefendi ilçesinde eğitimin öncelikleri arasında yer aldığının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, Z kütüphanelerle eğitime bir destek daha verdiklerini söyledi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime destek devam ediyor

Muhammet Subaşıoğlu

Başkan Subaşıoğlu, “Eğitim bizim için çok önemli. Bilindiği üzere Merkezefendi ilçesi eğitim ve öğretimde birçok sınav derecelendirmelerinde hep üst sıralarda oluyor. İlçemizde bu başarıyı sürekli hale getirmemiz lazım. Bunun içinde Merkezefendi Belediyesi olarak önemli adımlar atıyoruz. Gerek sosyal projelerimizle gerekse yapısal projelerimizle eğitime desteğimizi sürdürüyoruz. Hatırlanacağı üzere yaklaşık 2 ay önce Sümer-Sevindik Anaokulumuzun açılışını yaptık. Öncesinde de Yenimahalle Anaokulu’nu ilçemize kazandırmış, açılışını da yapmıştık. Sosyal projelerimiz içinde öğrencilerimiz için kurduğumuz portatif havuzlarımızdan, İstanbul gezimize kadar birçok projemizle eğitime destek veriyoruz. Şimdi de kütüphaneler hususunda bir çalışmamızda sona geldik. İlçemizdeki 18 okulumuza Z kütüphane kazandırdık. Bu kütüphanelerimizde, okulumuzun öğrencileri istedikleri bilgiye anında sahip olacak, vakitlerini kitap okuyarak araştırma yaparak geçirebilecek. Z kütüphaneler, öğrencilerimizin ufkunu genişletecek. Bizim eğitime verdiğimiz destek anlamında çok üzerine durduğumuz bir çalışmamızı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime destek devam ediyor

Muhammet Subaşı

Z Kütüphane kurulan okullar şu şekilde;

‘Adalet İlkokulu, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aydem Fen Lisesi, Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bereketler İmam Hatip Ortaokulu, Cedide Abalıoğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ekrem Başer İlkokulu, Fatih İlkokulu, Gültepe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Hilmi Özcan, Anadolu Lisesi, İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İş Adamları, Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Kulaklı Ortaokulu, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Mükerrem Mehmet Eke İlkokulu, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Şemikler Ortaokulu, Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’

18 okula kazandırılan Z kütüphanelerin 800 bin TL maliyeti bulunuyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.