enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5865
EURO
35,0314
ALTIN
2.459,43
BIST
9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Merkezefendi El Ele ‘İyilik Hareketi’ karmaşık da olsa ulusal gündeme geldi

Merkezefendi El Ele ‘İyilik Hareketi’ karmaşık da olsa ulusal gündeme geldi
01.05.2020
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Ramazan ayı için başlatılan “Merkezefendi El Ele” hareketi çerçevesinde hayırseverler aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği yardımında bulunulurken ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara da can suyu olunacak. ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinde, hayırsever vatandaşlar ve restoran sahibi esnaflar, www.merkezefendi.bel.tr/elele adresinde bir araya gelecek, iftar talep eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği yardımı yapılacak. Harekete, kişi başı en az 20 lira ve katları olmak üzere katkı sağlanacak. Sisteme dahil olmak isteyen restoranların, Merkezefendi sınırları içerisinde bulunması ve dağıtım ağına sahip olması gerekiyor.

FATİH PORTAKAL ANLATAMADI AMA

Fox Ana Haber, Merkezefendi Belediyesi’nin bu örnek projesini bugün akşam ajansında yer verdi. Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın karmaşık cümleler ile anlatmakta zorlandığı ‘İyilik hareketi’ her şeye rağmen Türkiye gündeminde yer buluş oldu.

İŞTE FATİH PORTAKAL’IN SUNUMU

ŞENİZ DOĞAN’IN ANLATIMI İLE İYİLİK HAREKETİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.