enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Merkezefendi’de ‘Sizi Dinliyoruz’ Buluşmaları Devam Ediyor

Merkezefendi’de ‘Sizi Dinliyoruz’ Buluşmaları Devam Ediyor
05.03.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları çerçevesinde Merkezefendili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Mart ayı buluşmaları da hafta sonunda gerçekleşti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından her ayın ilk Cumartesi günü ilçede yaşayan vatandaşların, talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemek amacıyla başlatılan ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları Mart ayında da gerçekleştirildi. Başkan Subaşıoğlu, belediye binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı buluşmada, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Ayhan Mazıoğlu ile birim müdürleri de hazır bulundu.

”Burada her vatandaşımız derdini doğrudan bize iletme imkânı buluyor”

Her ay gerçekleştirilen vatandaş buluşmaları hakkında açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızla geçtiğimiz yıl Mart ayında ‘Sizi Dinliyoruz’ diyerek bir araya gelmeye başlamıştık. Kendilerini dinlemeye, istek, şikâyet ve önerilerini almaya devam ediyoruz. Burada her vatandaşımız derdini doğrudan bize iletme imkânı buluyor. Vakitlerini bize ayırıp gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.