enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Merkezefendi’de Toplantı Ve Sergi Sarayı Yükseliyor

Merkezefendi’de Toplantı Ve Sergi Sarayı Yükseliyor
12.06.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaları yerinde inceledi…

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bereketler Mahallesi’nde yapımı devam eden Toplantı ve Sergi Sarayı’nın bitmesine sayılı günler kaldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Toplantı ve Sergi Sarayı’ inşaatında incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Toplantı ve Sergi Sarayı’nın yapımı tüm hızıyla devam ederken artık inşaatının bitmesi gün sayıyor. Bu çerçevede yapılan projeleri yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Toplantı ve Sergi Sarayı’nın inşaat alanını da gezdi.  Yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Subaşıoğlu, görevlilerden de bilgi aldı.

Merkezefendililer Birçok Aktivitesini Burada Yapabilecekler

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pazar gününü Merkezefendi’ye kazandırdıkları projelerde incelemelerde bulunmaya ayırdığını ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Toplantı ve sergi sarayımızda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bereketler Mahallemize yaptığımız bu inşaatımız bitmek üzere. Tamamlandıktan sonra bu bölgeye çok güzel bir projemizi kazandırmış olacağız. Merkezefendililer birçok aktivitesini burada yapabilecekler” dedi.

4 bin 769 metrekare arazi üzerinde 3 bin 670 metrekarelik kapalı alandan oluşan toplantı ve sergi sarayında 2 adet 600’er kişilik toplantı salonu yer alıyor. Yine proje 400 metrekarelik bir sergi salonunu da içinde bulunduruyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.