enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1958
EURO
35,0167
ALTIN
2.502,81
BIST
11.062,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Merkezefendi’den Yeşilyayla’ya Pazaryeri ve Sosyal Tesis

Merkezefendi’den Yeşilyayla’ya Pazaryeri ve Sosyal Tesis
09.07.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ilçenin farklı bölgelerine pazar yeri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir pazar yeri ve sosyal tesiste Yeşilyayla Mahallesi’ne kazandırıldı.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye hem açık hem de kapalı pazar yerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından Yeşilyayla Mahallesi’ne de bir kapalı pazar yeri ve sosyal tesis yapıldı. 667 metrekare alan içerisinde 436 metrekare olarak inşa edilen yapının 317 metrekarelik zemin katı sosyal tesis, 350 metrekare olarak tasarlanan 1. katı ise pazar yeri olarak kullanılacak. Tamamen öz kaynak ile yapılan pazar yeri ve sosyal tesisin toplam maliyeti ise 500 bin TL.

“Yeşilyayla Mahallemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yapılan pazar yeri ve sosyal tesisin hayırlı olmasını diledi. Subaşıoğlu, “İlçemizde ihtiyaçlar doğrultusunda her mahallemize açık ve kapalı pazar yerleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu pazar yerlerinden bir tanesini de Yeşilyayla Mahallemize kazandırdık. 2 katlı olarak tasarlanan pazar yerinin zemin katı mahalle halkımızın sosyal ihtiyaçlarına hitap edecek. Üst katı ise pazar yeri olarak kullanılacak. Bu pazar yeri ve sosyal tesis Yeşilyayla Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.