enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Merkezefendili Gençler İstanbul’a Gidiyor

Merkezefendili Gençler İstanbul’a Gidiyor
13.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nin 11.sınıf öğrencileri için düzenlediği Haydi Gençler İstanbul’a projesi bu yıl da devam ediyor. Gerçekleştirilen projede İstanbul’a giden öğrencileri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurluyor.


Merkezefendi Belediyesi, bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini İstanbul’a götürüyor. Merkezefendili öğrenciler düzenlenen gezide hem üniversite tercihleri öncesi yeni bir bakış açısı kazanıyor, hem de moral buluyor. Akşam saatlerinde yola çıkan öğrenciler sabah ilk durak olarak Eyüp Sultan Camisi’ni ziyaret ediyor. Kahvaltı yapmak için Sultanahmet’e geçen kafile, ardından bir üniversite gezisi yapıyor. Daha sonra Panorama 1453 Müzesi’ni ve Merkezefendi Hazretleri’nin Türbesi’ni ziyaret eden öğrenciler, buradan da Avrupa’da en iyi 10 tema park arasına giren Vialand’a geçiyor. Vialand’tan sonra boğaz turu yapan öğrenciler son olarak Kız Kulesi’ni ziyaret ediyor ve daha sonra Denizli’ye dönüş için yola çıkıyor.


Bu çerçevede Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Servergazi İMKB Teknik ve Anadolu Lisesi ile Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini uğurladı.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “BU GEZİ GENÇLERİMİZ İÇİN BİR FIRSAT”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu projemiz ile 11.sınıf öğrencilerimizin üniversite sınavları öncesi hem farklı bir bakış açısı kazanmalarını hem de çalışmalarına ufak bir mola verip moral bulmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla beraber İstanbul’a gittikleri için mutlu oluyorlar. Aralarında belki de ilk defa İstanbul’a gidecek olan arkadaşlarımız var. Düzenlemiş olduğumuz bu gezi gençlerimiz için bir fırsat. Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.