enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Merkezefendi’nin Parklarında Kış Bakımı Yapılıyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede bulunan parklarda kış bakımı yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gübreleme, budama, kışlık çiçek dikimi ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Merkezefendi’nin Parklarında Kış Bakımı Yapılıyor
07.12.2018
A+
A-

Merkezefendi’ye kazandırdığı parklar ve yeşil alanlarla ilçenin çehresini değiştiren Merkezefendi Belediyesi, şimdi de bu parklarda kış çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki 50 mahallede yer alan parklarda ve yeşil alanlarda gübreleme, budama, kışlık çiçek dikimi ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki parklarda ve yeşil alanlarda Merkezefendililerin çokça vakit geçirdiklerini, bu alanların her daim bakımlarının yapıldığını söyledi. Merkezefendililerin her şeyin en iyisine layık olduklarının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, “Bilindiği üzere parklarımız ve yeşil alanlarımız ilçe sakinlerimizin bolca vakit geçirdiği alanlar… Buralarda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yaz ve kış aylarında bu alanlarımızın bakımları da farklılık gösteriyor. Şimdi kış ayları dolasıyla Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz belirli bir planlama çerçevesinde kış bakımını sürdürmekte. Gübreleme, budama, kışlık çiçek dikimi ve temizlik yapılıyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.