enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Ornaz Vadisi Açılıyor

Ornaz Vadisi Açılıyor
07.06.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve heyecanla beklenen Ornaz Vadisi’nde açılış vakti geldi. Cumartesi günü saat 19.00’ da açılışı gerçekleştirilecek olan Ornaz Vadisi, Merkezefendi’nin incisi olacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Denizlili hemşerilerimi ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olan, Merkezefendimizin incisi olan Ornaz Vadisi’nin açılışına bekliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, vizyon projelerini bir bir Merkezefendililerin hizmetine sunmaya devam ediyor. Her açılışta Merkezefendililere büyük heyecan yaşatan ve hizmetlerinin uzun süre konuşulmasına neden olan Merkezefendi Belediyesi’nde şimdi yeni bir heyecan var. Öyle ki şimdi yaklaşık 1 yıldır yoğun çalışmaların sürdüğü, ekolojik doğa parklarının en güzel örnekleri arasında yer alan Ornaz Vadisi’nde açılış vakti geldi. Merkezefendi Belediyesi tarafından baştan aşağı sil baştan yeniden düzenlenerek ilçeye kazandırılan Ornaz Vadisi, su ve kuş sesleriyle doğal ortamın tam ortasında misafirlerinin huzurlu bir gün geçirmesine vesile olacak.

ORNAZ VADİSİ’NDE NELER VAR?

Merkezefendi Belediyesi’nin hummalı bir çalışma içerisinde açılışa hazırladığı, Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi’nde giriş meydanı, oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş ve gezinti yolları, bisiklet ve koşu yolları, fitness alanları, ATV parkuru, otopark alanları, dere kıyısında bulunan kıyı yolu, kıyı terasları gibi mekânlar yer alıyor.  Ornaz Vadisi, doğal yapısı ve bitki çeşitliliği ile çeşitli aktivitelerin merkezi olurken, dinlenmeye ve spor yapmaya doyulamayacak bir doğa parkı haline geliyor.

CUMARTESİ GÜNÜ NELER OLACAK?

Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla açılışı yapılacak Ornaz Vadisi’nde binlerce Denizlili iftar sofrasına konuk olacak. 19.00’da mehteran gösterileri ile başlayacak olan açılışta Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Şefi Ali Osman Alaca, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Ahmet Aybar, Hafız Osman Bostancı Ve Denizli Türk Tasavvuf Musiki Korosu sahne alacak. Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi’nin açılışında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ile Denizlililer unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşayacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlilileri Merkezefendi’nin incisi Ornaz Vadisi’nin açılışına davet etti. Başkan Subaşıoğlu, “Yılbaşında 2018’in Merkezefendi’de açılışlar yılı olacağının müjdesini vermiştik. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız vizyon projelerimizde artık açılışlarımızı gerçekleştirmeye başladık. Bugün en heyecanlı olduğumuz anlardan birini yaşamak için geri sayıma başladık. Merkezefendimizin incisi Ornaz Vadisi’nin açılışını Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle ve hemşerilerimizin katılımlarıyla büyük bir coşku içerisinde Cumartesi günü 19.00’ da yapacağız. Ornaz Vadisi, ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olacak. Tüm hemşerilerimi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

DCIM100MEDIADJI_0061.JPG

DCIM101MEDIADJI_0035.JPG

DCIM100MEDIADJI_0034.JPG

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.