enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Polis Derinlemesine Araştırıyor..Cinayet mi? İntihar mı?

Geçtiğimiz hafta Denizli’de meydana gelen olayda 21 yaşındaki üniversite öğrencisi 7 kattan aşağıya düşmüştü. Olay ile ilgili soruşturma polis tarafından derinlikle yürütülüyor.

Polis Derinlemesine Araştırıyor..Cinayet mi? İntihar mı?
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 3 gün önce 7’nci kattan düşüp ölen üniversiteli Ayçin Işık’ın (21) intihar ettiği öne sürüldü. O sırada yanında bulunan arkadaşı Burçin A’nın, Ayçin Işık’ın intihar edeceğini söylediği ve kendisinin de engellemeye çalıştığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Korkunç olay 3 gün önce 02.00 sıralarında Denizli Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı’ndaki lüks bir sitede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İzmirli Ayçin Işık, ev arkadaşı Burçin A. ile birlikte kaldığı apartman dairesinin balkonundan düştü. 30 metreden beton zemine düşen Işık, komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

POLİS DERİNLEMESİNE OLAYI ARAŞTIRIYOR

Yeni asır Gazetesi’nin haberine göre, O sırada Ayçin Işık’ın yanında bulunan ev arkadaşı Burçin A’nın ifadesinde Işık’ın intihar edeceğini söylediğini, engellemek için uğraştığını ancak başaramadığını söylediği ortaya çıktı. Polis olayı aydınlatmak için genç kızın arkadaşlarının ve ailesinin de bilgisine başvurduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.