enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Saruhan Kapalı Pazaryeri Açılıyor

Saruhan Kapalı Pazaryeri Açılıyor
11.08.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Saruhan Mahallesi’ne kazandırılan kapalı pazaryerinin açılışı 13 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendilileri açılışa davet etti.

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların yaz ve kış aylarında pazaryerlerinde daha rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi adına ilçeye hem kapalı hem de açık pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede mahallelere kazandırılan kapalı pazaryerlerinden biri de Saruhan Mahallesi’nde yükseldi. Yapımı tamamlanan Merkezefendi Belediyesi Saruhan Kapalı Pazaryeri’nin açılışı gerçekleştiriliyor.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 13 Ağustos Pazar günü saat 16.00’daki açılışa davet etti. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki mahallelerimize kapalı ve açık pazaryerleri kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız yaz, kış rahatça alışverişlerini yapabiliyor. Bu anlamda Saruhan Mahallemizde de kapalı Pazar yerimizi tamamladık ve açılışa hazırladık. Pazar günü tüm hemşerilerimizi açılışa bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.