enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Selçukbey Mahallesi’ne Dev Yatırım

Selçukbey Mahallesi’ne Dev Yatırım
20.06.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde çalışmalar devam ediyor. Selçukbey Mahallesi’ne yapılan 4 Milyon TL’lik yatırımla mahallenin çehresi değişirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunu vurguladı.  

Merkezefendi ilçesindeki 50 mahallede çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde de asfalt çalışması yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Selçukbey Mahallesi’nin de diğer mahallelerde olduğu gibi çehresi değişiyor. Öyle ki Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde 55 bin metrekarelik alanda 10 bin ton asfalt serildi. Çalışmalar kapsamında yine bu mahalleye 3 bin metrekare parke döşemesi ve 4 bin metre bordür taşı döşemesi gerçekleştirilerek 4 Milyon TL’lik bir yatırım yapıldığı açıklandı.

Yeni Yollar, Yeni Standartlar

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunun altını çizdi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki 50 mahallemizde aralıksız çalışma yapıyoruz. Her mahallemizde mutlaka bir yatırımımız yer alıyor. Hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla ilçemizi daha da güzel hale getiriyoruz. Biliyoruz ki, hemşerilerimizin memnuniyeti her şeyin üstünde. Şimdiler de Selçukbey Mahallemizde de Fen İşleri Müdürlüğümüzce asfalt çalışmalarımız var. Merkezefendi’de ‘Yeni yollar, yeni standartlar’ diyoruz. Bu mahallemizde diğer mahallelerimiz gibi daha da güzel oluyor. 4 Milyon TL’lik bir yatırım yaptık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.