enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,8858
ALTIN
2.437,54
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şirinköy Merkezefendi’den Memnun

Şirinköy Merkezefendi’den Memnun
25.07.2017
A+
A-

Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı ve değerlendirdi. Mehmet Emin Karataş Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Karataş şöyle dedi;“Şirinköy mahallesi olarak tüm hizmetleri alıyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu mahallelerden biri de Şirinköy… Merkezefendi İlçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’ne yapılan çalışmalar hakkında konuşan Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş, “Merkezefendi Belediyesi tarafından Şirinköy’deki toprak yollar kilit taşlarla ve asfaltla donatıldı. Bir tane bile tozlu, topraklı ve çamurlu yol kalmadı. Şirinköy Mahallesi olarak belediyemizden tüm hizmetleri alıyoruz. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki 50 mahallenin her yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapısal ve sosyal projeler, her mahalleye ulaşıyor. Merkezefendi İlçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş, açıklamalarda bulundu. Muhtar Ataş “Mahallemizde 3 yıldır muhtarlık yapıyorum. Şirinköy olarak tüm hizmetleri alıyoruz. Bunu mahallemizdeki vatandaşlarımız da biliyor” dedi.

Şirinköy Muhtarı Mehmet Emin Ataş, Merkezefendi Belediyesi’nin kendilerine olan desteğini hiç bir zaman esirgemediğini vurguladı. Muhtar Ataş, “Belediyecilik anlamında Şirinköy Mahallesi’ne gereken tüm hizmetler yapılıyor. Bunları tarafsız bir şekilde dile getirmek gerekiyor. Merkezefendi Belediyesi desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bunları asla laf olsun diye söylemiyorum. Gerçekçi olmak gerekiyor” diye konuştu.

“Şirinköy’de tozlu yol kalmadı”

Muhtar Ataş sözlerine, “Merkezefendi Belediyesince, Şirinköy’deki toprak yollar kilit taşlarla ve asfaltla donatıldı. Bir tane bile tozlu, topraklı ve çamurlu yol kalmadı. 44 bin metrekarelik kilit taşı uygulaması yapıldı. Mahallemizdeki yollar asfaltlandı. Bu şekilde hizmetler yapılırsa, böyle devam ederse hem coğrafyamız hem de ülkemiz daha güzel yerlere gelir” diyerek devam etti.

“Sporla ilgili önemli çalışmalar oldu”

Şirinköy Mahallesi’ndeki Zehra-Suna Manasır İlkokulu’nun bahçesine Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan halı sahanın spor açısından önemli olduğunu dile getiren Muhtar Mehmet Emin Ataş, “Her şeyimiz şu an tam. İstediğimiz hizmetler anında ve zamanında yapılıyor. Okulumuzun bahçesinde şu an bir saha mevcut. Sahanın ışıklandırılması da yapıldı. Akşamları sahada öğrencilerimiz futbol, voleybol ve basketbol oynayarak güzel zaman geçiriyorlar. Bir kulüp başkanı olarak spor benim için çok önemli. Sporla ilgili olan konulara hâkimim. Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu da spor konusunda ciddi ve önemli çalışmalar yaptı. Bunlar bizim için oldukça önemli” şeklinde konuştu.

“Sorun varsa anında çözülüyor”

Mahalledeki sıkıntıların belediyeye bildirdikten hemen sonra çözüldüğünün altını çizen Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş sözlerini “Örneğin sıkıntı yaratan 2 tane direk vardı. Ertesi günü gelip bu direkleri kaldırdılar. Aynı şekilde asfaltın bir kısmı yapılmamıştı. Bunu dile getirdikten hemen sonra bu sıkıntıyı da 1 gün içinde hallettiler. Bu açıdan bakarsak gerçekten hizmette sınır yok. Mahallemize bütün hizmetleri alıyoruz. Başta Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere, tüm ekibine teşekkür ederim” diyerek sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.