enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Subaşıoğlu, Karaman’daki Üst Yapı Çalışmalarını İnceledi

Subaşıoğlu, Karaman’daki Üst Yapı Çalışmalarını İnceledi
22.09.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karaman Mahallesi 1718 sokakta devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Subaşıoğlu, “Karaman Mahallemizin uzun süreden beri beklediği alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanıyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede Karaman Mahallesi’nde devam eden üst yapı çalışmalarında da asfalt dökme işlemi yapılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karaman Mahallesi 1718 sokaktaki asfalt dökme çalışmalarını yerinde inceledi.

”Bitince çok güzel olduğunu göreceğiz”

Başkan Subaşıoğlu devam eden üst yapı çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi. Subaşıoğlu, “Karaman ve Akkonak bölgesindeki alt yapının tamamlanmasından sonra geçtiğimiz 2 ay öncesinde başlatmış olduğumuz üst yapı çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Şu anda da Karaman Mahallemizde Gezek Yatağı Camii’nden kanal yoluna kadar uzanan caddeyi asfaltla buluşturuyoruz. Karaman Mahallemizin uzun süreden beri beklediği alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanıyor. Karaman ve Akkonak Mahallemizdeki üst yapı çalışmalarını 3 ay içerisinde bitirerek tamamıyla hizmete almak istiyoruz. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı ve yapmış oldukları fedakârlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bitince çok güzel olduğunu birlikte göreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.