enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,5669
ALTIN
2.386,12
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

Meteoroloji Denizli tahminini değiştirdi.. İşte yeni hafta hava tahmin raporu

Meteoroloji Denizli’de 24 Mart Çarşamba günü için yaptığı kar yağışı tahminini karla karışık yağmur olarak değiştirdi. İşte Denizli’de yeni hafta hava tahmin raporu..

Meteoroloji Denizli tahminini değiştirdi.. İşte yeni hafta hava tahmin raporu
22.03.2021
A+
A-

Denizli için yeni hafta hava tahmin raporu belli oldu. Şehirde bugün yağmurlu bir hava beklenirken, en düşük sıcaklığın 11, en yüksek sıcaklığın 20 derece olacağı tahmini yapıldı. Yağışlı havanın 23 Mart Salı günü de devam etmesi, en düşük sıcaklığın 11, en yüksek sıcaklığın 15 derece olması bekleniyor.

KAR TAHMİNİ, KARLA KARIŞIK YAĞMUR İLE DEĞİŞTİRİLDİ

Meteoroloji 24 Mart Çarşamba günü için Denizli merkezinde kar yağışı tahmini açıklamıştı. Yeni rapora Denizli merkezinde Çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5 dereceye, en yüksek sıcaklığın 7 derece olarak görülmesi bekleniyor.

SICAKLIK EKSİYE DÜŞECEK

Denizli’de 25 Mart Perşembe günü sıcaklıklar eksiye düşecek. Perşembe günü çok bulutlu hava beklenirken en düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın 8 derece olması bekleniyor. 26 Mart Cuma günü ise parçalı bulutlu havanın hakim olacağı şehirde sıcaklıklar -1,8 derece arasında olaacak.

İLÇELERDE KAR TAHMİNİ

Denizli merkezinde 24 Mart Çarşamba günü etkili olacak karla karışık yağmur bazı ilçelere kar yağışı olarak düşecek.

İşte kar yağışı beklenen ilçeler; Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar, Tavas

Karla karışık yağmur beklenen ilçeler; Buldan, Honaz,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.