enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2029
EURO
35,0024
ALTIN
2.519,73
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

MHP Denizli Çal’da Kadir Gecesi için düzenlenen iftar yemeğinde buluştu!

Çal Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Büyük Çal Ailesi İftarda Buluşuyor’ yemeğinde 6 bin Çallı bir araya geldi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, kalabalığa hitap ederek, “Rabbim, Büyük Çal Ailesi’nin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi. Etkinliğe Denizli MHP’den bir çok isim katıldı. Egeyön TV ekibi, Çal’ın öne çıkan simaları ile bu özel günde özel röportajlar gerçekleştirdi.

MHP Denizli Çal’da Kadir Gecesi için düzenlenen iftar yemeğinde buluştu!
18.04.2023
A+
A-

Çal Belediyesi Festival Alanı’nda düzenlenen yemeğe binlerce Çallı, Kaymakam Mert Çanga, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, milletvekili adayları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Egeyön TV ekibi düzenlenen büyük etkinlikte özel röportajlar gerçekleştirdi.

Akbeyik: İlaç almış gibi iyileşiverdik

Çal Yöresi Derneği yönetim kurulu üyesi Hüdaverdi Akbeyik, ‘En güzeli. Ben buraya gelir gelmez hemen huzur ve mutluluk başladı. Neden? Bir araya geldik. Burası benim toprağım. Arkadaşlarımı dostlarımı gördüm. İlaç almış gibi iyileşiverdik.’ ifadelerini kullandı.

Başkan Sarı: Bir Çallı olarak burada olmaktan mutluyum

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ise gece ile ilgili Egeyön TV mikrofonlarına konuştu. Sarı, ‘Çal belediye başkanımıza böyle bir iftar yemeği için teşekkür ediyoruz. Hem Denizlimizin hem Çalımızın insanları ile bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Hayırlı mücaberek günde burada olmaktan gurur duyuyoruz. Ben de bir Çallı olmaktan burada olmaktan mutluyum.’ dedi.

PASVAK Başkanı Topuz: Başkanımızın bir mesajı buraya gelmemiz için yeterliydi

PASVAK Başkanı Prof.Dr. Bülent Topuz ise gece ile ilgili, ‘Başkanımız davet etmiş geldik. Ramazanın girişini PASVAK’ta iftar yemeği ile yapmıştık. Başkanımız da bizi buraya davet etmiş, onun bir mesaj atması bizim buraya gelmesi için yeterli. O da PASVAK’a gelmiş Ramazan’ı birlikte karşılamıştık. Burada da hep birlikte uğurlayuacağız. İmkan sağlayandan gelen gidenden Allah razı olsun.’ diye konuştu.

Tatar: Ben buna gönül birlikteliği diyorum

Çal Belediye Başkan Yardımcısı ve Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, ‘Valla biz halkımız için ne yapsak azdır.Çal halkı bunu fazlasoyla hak ediyor. Çok sağolsunlar böyle organizasyonlarda bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Onlardan Allah razı olsun. iYİ Kİ VARLAR. Biz bunlarla varız. Biz birbirimizle güçlüyüz. Her Kadir Gecesi bu devam edecek. Ben buna gönül birlikteliği diyorum gönül birlikteliği içerisindeyiz. Misafirlerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz.’ ifadelerini kullandı.

Emre Erdoğan: Devlet millet burada el ele

MHP Denizli 4.sıra Milletvekili adayı, Emre Erdoğan ise, ‘Kendi doğum yerim Çal’dır. Bu etkinlikte yer alan görev alan bizi davet eden Fethi başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice nice sağlıklı yıllar geçirerek Türkiye Cumhuriyeti olarak yaşarız. Devlet millet elele diyorum teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

Değirmenci: Emeği geçen herkese teşekkürler

Denizli Büyükşehir Başkan vekili Ali Değirmenci, ‘Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlı bir gece demek. Bu neredeyse bir insan ömrü. Dolayısıyla böyle bir geceye kabuştuğumuz için ne kadar şükretsek az. İftar sevincimizi, aynı duaya amin diyeceğiz inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’ ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yılmaz: Devleti ve milletiyle hep birlikte Türkiye olacağız sağlık mutluluk ve huzur diliyorum

Mehmet Ali Yılmaz, ‘Mübarek Kadir Gecesi’nin sizlere hayırlı olmasını diliyorum. “Türk ve Türkiye Yüzyılı başlıyor. 14 Mayıs hepimiz için sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir kader anı. Türkiye’deki terör odaklarını ortadan hep birlikte kaldıracağız. 14 Mayıs tarihinde PKK’ya da HDP’ye de hak ettiği tokadı ve cevabı hep birlikte vereceğiz. Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Cumhuriyetin kazanımlarına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Milliyetçiliğe sahip çıkarak, yeni Türk ve Türkiye yüzyılına hep birlikte imza atacağız. Devleti ve milletiyle hep birlikte Türkiye olacağız sağlık mutluluk ve huzur diliyorum.’ şeklinde konuştu.

Başkan Akcan: Onlar bizi seviyor, biz de onları seviyoruz

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan gerçekleştirdikleri etkinlik ile ilgili Egeyön TV’ye özel röportaj verdi. Akcan, ‘Biz bu etkinliğe bir yıl önce başladık. Dedik ki biz çocuklarımıza yönelik yaptık. Bu sene de geleneksel hale getirmeye çalıştık. 23 Nisan etkinliği ile bir arada düşündük. Burada büyüklerimiz, çocuklarımız burada iftarlarını yapıyorlar. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Bizler de işlerimizin yoğunluğundan dolayı gidemiyoruz. Cenazede, düğünde, mevlitte birlikte olmaya çalışıyoruz. 7-8 bin insan var burada hepsiyle sarılma dertlerini dinleme bir arada olma şansımız oldu. Bu kadar beklemiyorduk. Bizim için mutluluk oldu. Onlar bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Herkesin Kadir Gecesi’ni kutluyorum, mübarek olsun. Rabbimden nice nice Kandiller görmeyi diliyorum’ diyorum.’ dedi.

Ünal: Vatandaşlarımızla buluşma şansımız oluyor

MHP Denizli 1.sıra adayı Ferudun Ünal ise, ‘Bugün özellikle Kadir Gecesi, Denizli’de yaşayan bizleri izleyen herkesin gecesini kutluyorum. Ramazan’da Çal ilçesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemeğe geldik. Vatandaşlarla buluşma imkanımız oldu. Vatandaşlarımızın bize ilgisi sevindiriyor. Şu an ilçelerimizi ikinci turu bitirdik, üçüncü turu atıyoruz. İlgi alaka çok büyük. Pazaryerlerini geziyoruz. Esnafı her yerde görüyoruz. Vatandaşlarımızı da çok öenmsiyorum. Vatandaşlarımızla buluşma şansımız oluyor. Bizim alnımız açık, başımız dik. Sahadalardayız ve olmaya da devam edeceğiz.’ dedi.

Leman Kalkan: Milletimiz bizi ayrı kucakladı, ayrı sevgi gösterdi

MHP Denizli 3.sıra adayı Ebru Leman Kalkan memleketi Çal’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Egeyön TV mikrofonlarına konuşan Kalkan, ‘Memleketimize hoşgeldiniz. Öncelikle Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum vatandaşlarımızın. Üzümüyle, vatandaşıyla eğitimizyle Çalımıza hoşgeldiniz. İnsanlarımızın burada ilgisi çok güzeldi. Ayrı kucakladı, ayrı sevgi gösterdi. Memleketimizin her köşesi bizim için değerli ama Çal’ın yeri ayrı. Partimizin belediyelerinin nasıl işler yaptığını gördük. Nasıl insan sevdiğini gördük. Başkanımız Fethi Akcan’a daveti için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle biz de kucaklaşmış olduk. Siyasetçiye bu kadar koşuşutırma için her ley iyi gidiyor gibi gelebilir. Benim 13. seçimim dolayısıyla herkesle saohbet etmeye ve çok hızlı geçirmemeye çalışıyorum. Benim gördüğüm MHP’ye çok yoğun bir ilgi var. Saha çok farklı. MHP’nin duruşunu anlamış içselleştirmiş insanların neler yaptığını gördük. O yüzden gönüllerini bizlere açan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her şey iyi gidiyor. Sonu da iyi olsun diyelim’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.