enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Gazetecilerle bir araya geldi!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Gazetecilerle bir araya geldi!
11.01.2022
A+
A-

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Denizli’de faaliyet gösteren Gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Mehmet Serdar Alayont günün önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Başkan Alayont kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, ‘Bildiğiniz üzere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü sizlerle birlikte olarak daha doğrusu ikinci kez gerçekleştirdik. Geçen sene pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Fakat yine 2 sene sonra yine aynı mekanda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle hepimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Gerçekten Türkiye’de yapılması zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Özellikle Türkiye’nin basın özgürlüğünde ciddi anlamda karnesi kötü. Her değerlendirmede düşük not veriliyor malesef. Zorlu bir meslek icra ettiğinizi düşünüyorum. Az önce başkanla da görüştük. Meslek yasanızın olmaması, ki mimarlarda da bu sıkıntı var. Ben var biliyordum ama bir gazetecilik meslek yasasının olmaması, bir mevzuat düzenlemesinin olmaması sizler gibi bizlerin de mesleğini icra ederken zorluk yaşamamıza neden oluyor. Türk toplumunu bilgilendirmek halkın haber alma özgürlüğünü sağlamak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Bu konuda gerçekten siz gazetecilerin emeklerine çok çok teşekkür ediyorum. Yine yılda bir de olsa sizlerle birlikte olmanın aynı şekilde mutluluğunu yaşıyoruz. Mimarlar Odası Denizli Şubesi olarak her daim özellikle yerel ve ulusal basınımızın yanında durmaya onlara destek olmaya özen gösteriyoruz ve çok sağ olun sizler de bizim gibi kamuoyunu bilgilendirme kısmında oldukça yararlı bir şekilde Mimarlar Odası’na diğer sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafe davranıyorsunuz ve halkı bilgilendiriyorsunuz. Halkı bilgilendirmek açısından haberler yapıyorsunuz. Umarım bundan sonra da aynı şekilde bu haberleri aynı güzellikte yapmanız dileğiyle. Hepiniz hoşgeldiniz diyorum davetimize icabet ettiniz için çok teşekkür ederiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.’ ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Mimarlar Odası Denizli Şube başkanı Mehmet Serdar Alayont, 29-30 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Mimarlar Odası Denizli Şubesi 15. olağan genel kuruluna tüm gazetecileri davet etti. Ardından Mimarlar Odası Denizli Şubesi yönetimi ile davete katılan gazetecilerle sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.