enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

MMO Denizli Şubesi, kahvaltıda buluştu

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Denizli Şubesi üyeleri Babalar Günü’nde kahvaltı etkinliğinde buluştu. Etkinlikte konuşan Başkan Cüneyt İyiol; “Güzel bir etkinlikte buluştuk. Katılım çok güzel oldu. Örgütlülüğümüzün bu kadar iyi olması bizi mutlu etti.”dedi.

19.06.2023
A+
A-

MMO Denizli Şubesi 18 Haziran Pazar günü güzel bir etkinliğe imza attı. Babalar Günü gibi özel bir günde kahvaltı organizasyonunda buluşan oda üyeleri keyifli vakit geçirdi.

MMO Denizli Şubesi Başkanvekili Ali Pala; “Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 14. Dönem yönetimi olarak sosyal etkinlikler komisyonumuzla beraber organizasyon yaptık. Tüm üyelerimizle sıkıcı geçen pandemiden sonra buluşmak çok güzeldi. Katılan tüm meslektaşlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bir araya gelmeye, buluşmaya ve konuşmaya ihtiyacımız vardı. Sosyal etkinlikler komisyonumuz çalışıyor. Yeni etkinlikler devam edecek.”dedi.

MMO Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Beycan Tekkoyun ise; “En önem verdiğimiz şeylerden biri üyelerimiz ile odamızın kaynaşmasıdır. Uzun zamandır böyle bir buluşma istiyorduk. Seçim ve yağışlı havalar nedeniyle bu zamanda yapabildik. Çok güzel bir katılım oldu. Babalar Günü’nde olması önemliydi.” diye konuştu.

MMO Denizli Şubesi Başkanı Cüneyt İyiol ise; “Pandemiden beri teknik etkiniklerimizi yapıyorduk ama sosyal etkinliklerde buluşamamıştık. Güzel bir etkinlikte buluştuk. Katılım çok güzel oldu. Örgütlülüğümüzün bu kadar iyi olması bizi mutlu etti. Sosyal etkinlikleri komisyonumuz çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sonuna kadar etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.