enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4470
EURO
34,7535
ALTIN
2.440,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Müdür Ekici ÇALSİAD’a müjdeyi verdi.. Tarihi okul için ödenek geldi!

Çal Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri aynı zamanda hemşehrileri olan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi makamında ziyaret etti. Ekici Hemşehrilerinde 2019 yılında yanan tarihi okul için bekledikleri ödeneğin geldiğini müjdeledi.

Müdür Ekici ÇALSİAD’a müjdeyi verdi.. Tarihi okul için ödenek geldi!
15.11.2022
A+
A-

Çal Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) Başkanı Süleyman Akçin ve yönetim kurulu üyeleri Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Oğuzhan Faik Sevinç, Ali Gençtürk, Sema Günay, Selver Kalkan, Süleyman Akçin, Murat Doğan, Mehmet Kuzucuoğlu, Ahmet Tıngır katıldı. Önemli konuların görüşüldüğü toplanın gündeminde ise eğitim vardı.

Yapımına 1924 yılında başlanan ve 1928 yılında tamamlanarak eğitim vermeye başlayan Çal Gazi Paşa Mektebi, 2019’un Mart ayında çıkan yangının ardından küle dönmüştü. Görüşmede il Milli Eğitim Müdürü Ekici, Çallı iş insanlarına müjde vererek tarihi okulun yeniden ayağa kaldırılması için bakanlıktan beklenen ödeneğin geldiğini söyledi.

2010’lu yıllarda Çal İlçesi’nde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Süleyman Ekici, okulun o dönem aktif kullanılması için çalışmalar yaptığını şimdi yine okulun ayağa kaldırılmasında payı olacağı için onur duyduğunu belirtti.

Görüşmede ayrıca Çallı iş insanları Çal Meslek Lisesi’nde makine bölümü içi atölye kurulmasını ve gerekirse iş adamları olarak buna destek olacaklarını belirttiler. Aynı zamanda Çallı olan Ekici’ye Çallı gençlerin eğitimi için gerekli desteği veren desteği vereceklerini söylediler.

Görüşmenin sonunda ÇALSİAD yönetimi sınavlarda Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Denizli’nin Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.