enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Muğla’daki yangının dumanları Çameli’de görünüyor

Muğla’daki yangının dumanları Çameli’de görünüyor
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Perşembe günü başlayan orman yangını devam ediyor. 5.gün akşam saatlerine girerken, vatandaşlar ve ekiplerin söndürme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Ancak değişik noktalarda zaman zaman kontrol altın alınan yangın Ağla Mahallesi’ne doğru ilerliyor.


Karadan 3 dozer ve 15 arasözün yanı sıra havadan da 2 helikopter söndürme çalışmalarına katılırken, sabah yapılan çağrı ile yüzlerce vatandaş da yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın söndürme çalışması sırasında çok sayıda kişinin de dumandan etkilendiği ve bölgedeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale uygulandığı öğrenildi.
Bu arada devam eden yangının dumanları çok geniş bir çevreden görülüyor. Bunlardan bir tanesi de Denizli’nin Çameli ilçesi. Köyceğiz’e kilometrelerce uzakta bulunan Çameli ilçesi Akpınar Mevkii’nde Köyceğiz’deki yangının dumanları net bir şekilde görülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.