enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3302
EURO
34,8513
ALTIN
2.386,04
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Muhteşem Düğünün İlk Adımı Atıldı

Muhteşem Düğünün İlk Adımı Atıldı
19.08.2017
A+
A-

Denizli’nin günlerdir konuştuğu Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci’nin kızları Fatma Zeybekci’nin Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğününün ilk adımı olan mevlid-i şerifi gerçekleştirildi.

Fatma Zeybekci ve İbrahim Özkan’ın düğününün ilk adamı olan mevlid-i şerifi Kayalar Tekstil Tesislerinde gerçekleştirildi. Zeybekci ve Özkan ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen düğüne davetlilerde katıldı.

Bakan Nihat Zeybekci’nin mutlu gününde AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap da Zeybekci’yi yalnız bırakmadı.

Bugün Evleniyorlar

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Hukuk Fakültesi’ni bitiren ve avukatlık stajını yapan kızı Fatma Zeybekci, Denizlili iş adamı Sait Özkan’ın oğlu ekonomist İbrahim Özkan ile bugün evleniyor. Saat 20.00’de ise Anemon Otel’de devlet protokolünün katılımıyla nikah töreni yapılacak. Anemon Otel’de saat 20.00’de yemekle başlayan törende saat 21.00’de nikah kıyılacak. Davetlilere gönderilen davetiyelerde çiçek gönderilmemesi, Maarif Vakfı’na bağışta bulunulması istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’un yanı sıra kabinede yer alan bir çok bakan da Anemon Otel’de yapılacak nikah törenine katılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü nikaha katılacağı kesinleşen bakanlar. Bakanların yanı sıra iş ve ekonomi dünyasından da bir çok isim davetliler arasında yer alacak. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra iş dünyasından çok sayıda dernek ve birlik başkanı ile iş adamlarının da nikah törenine katılacağı öğrenildi. Ayrıca, çok sayıda AK Partili milletvekili de nikah törenine katılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.