enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,7821
ALTIN
2.439,61
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna CHP’ye döndü

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın geçtiğimiz günlerdeki Ankara ziyaretinde Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Akın ve Gülizar Biçer Karaca ile meclis üyelerinin durumu hakkında görüştüğü belirtilmişti. Merkezefendi Belediye Meclisi’nde bağımsız olarak bulunan Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna CHP’ye geri döndü.

Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna CHP’ye döndü
14.06.2023
A+
A-

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde oyları ile çıkan kararlarda etkin rol üstlenen bağımsız belediye meclis üyeleri Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna’nın uzun süredir Cumhuriyet Halk Partisi’ne(CHP) döndü.

Şeniz Doğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde durumu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya meclis üyelerinin CHP lehine takındığı tavrı aktardığı belirtilmişti.

Başkan Doğan, bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımla bağımsız belediye meclis üyeleri Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna’nın partiye döndüğünü açıkladı.

Başkan Doğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyet Halk Partimize yeniden katılarak, Merkezefendi Meclisimizde tekrar birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım Murat Cımık, Arif Suna ve Gökhan Deda’ya hoş geldiniz diyorum.

Merkezefendi İlçe Başkanımız Müjdat İlhan ve tüm meclis üyelerimizle, her zamankinden daha güçlü bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.