enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

‘Nerede o eski bayramlar’ sözü bu bayram tam manasını buldu

‘Nerede o eski bayramlar’ sözü bu bayram tam manasını buldu
24.05.2020
A+
A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Denizli’de de Ramazan Bayramı’na ‘sessiz merhaba’ dedi. Çınar meydanı, Bayramyeri meydanı gibi alanlar geçmiş bayramlarda insanlarla dolup taşarken bu bayram hayvanlara kaldı.
Camiler boş kaldı

Yaklaşık 3 aydan beri Türkiye’de etkili olan ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı geçmiş yıllardan farklı olarak kutlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda her bayram sabahı dolu olan camilerde bu sabah bayram namazı kılınmadı. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında bayram namazı kılınamayan Denizli kent merkezindeki Delikliçınar Camii’nden tekbir sesleri yükseldi.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararının görüntüsü ile adeta hayalet şehri andırdı. bayram boyunca sürecek olan kısıtlamada polis tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı başta olmak üzere ana arter ve caddelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.