enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4559
EURO
34,7927
ALTIN
2.478,00
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Nurettin Veren Açıkladı, Birtürk Sosyal Medyada Yayınladı

Nurettin Veren Açıkladı, Birtürk Sosyal Medyada Yayınladı
08.08.2017
A+
A-

CNN Türk’te zamanında Terörist başı Fetullah Gülen’in en yakın adamlarından biri olan Nurettin Veren katıldığı Türkiye Gündemi programında Meral Akşaner’i zor duruma düşürecek bir belge yayınlamıştı. MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk bu belgeyi sosyal medyadan yayınlayarak.”Meral ablamızın marifetleri” diye yorumladı.

CNN Türk’te yayınlanan Türkiye’nin Gündemi programında zamanında Terörist Başı Fetullah Gülen’in en yakın adamlarından olan ve Fetullah Gülen’in karakutusu olarak bilinen Nurettin veren bir iddia ortaya atmıştı.

”Akşener’i Gülen Bakan Yaptı”

Veren, 1990’lı yıllarda Meral Akşener, Işılay Saygın ve Ufuk Soylemez’i, Gülen’in isteğiyle Çiller’in bakan yaptığını, kendisinin de aracı olduğunu iddia etmişti.

Birtürk’ten tepki geldi

Veren’in yaptığı açıklama ve gösterdiği belge sonrası MHP Denizli İl başkanı Cafer Birtürk bu olay karşısında tepkisini sosyal medyadan belirtti. Birtürk sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Meral Akşener’i Fetullah Gülen’in bakan yaptığı iddiasına;”Meral Ablamızın marifetleri’ yorumunu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.