enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2504
EURO
34,7636
ALTIN
2.410,90
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

O İlçede Efsane Başkan Geri mi Dönüyor?

Acıpayam’ın efsane başkanı olarak bilinen Sefer Demir, 3 dönem başkanlık yaptıktan sonra, 2008 yerel seçimlerde kaybettiği belediye başkanlığını yeniden kazanmak için yola çıktı.

O İlçede Efsane Başkan Geri mi Dönüyor?

Sefer Demir, kaybettiği yerel seçimlerde aday olduğu AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aday adaylığı başvurusunu bizzat AK Parti Denizli il başkanı Necip Filiz’e yaptı.

ÜÇ DÖNEM BAŞKANLIK YAPMIŞTI

İlk olarak 1994 yılında ANAP’tan Acıpayam’a belediye başkanı seçilen Sefer Demir, 1999 seçimlerinde ikinci kez ANAP’tan belediye başkanı seçilmiş daha sonra gerçekleşen 2004 Yerel seçimlerde DYP’den aday olarak bir kez daha başkan seçilmişti. 29 Mart 2009’da gerçekleşen yerel seçimlerde ise AK Parti’den aday olan Sefer Demir, CHP’den aday olan Hulusi Şevkan’a kaybetmiş ve 3 dönem sürdürdüğü başkanlık koltuğundan ayrılmıştı.

Acıpayam’da efsane başkan olarak bilinen Sefer Demir, 10 yıl önce kaybettiği başkanlık koltuğuna geri dönmek için AK parti’den Acıpayam Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Mali Muşavir Mahir Altuğ ile mevcut başkan Hulusi Şevkan’ın da rakipler arasında bulunduğu Acıpayam’da efsane başkanının bu kararı dikkat çekti.

Sefer Demir, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’nu ziyaret etti.

ESKİ BAŞKAN VAATLERİNİ SIRALADI

Acıpayam Belediyesi’nde üç dönem başkanlık yapan ve Acıpayam’a birçok eser kazandırarak efsane başkan olarak bilinen Demir, 2019 yerel seçimleri için halka sunacağı vaatleri de hazırladı. Demir, Acıpayam için vaatlerini şu şekilde sıraladı:

  • Selleri sivrisi – Gencer tepesi – Dağsarayı ve Evkara Piknik yeri arasında kalan ormanlık alanın tamamını içeren KENT ORMANI, ŞEHİTLİK ABİDELERİ ve TELEFERİK,
  • Yeri bizzat kendince verilecek olan Acıpayam Devlet Hastanesi üstündeki arsaya kimsesizler ve yaşlılar HUZUREVİ,
    HÜKÜMET KONAĞI eski garaja yenisi yapılarak taşınacak, şimdiki yerine yeraltı çarşısı ve kapalı otopark,
  • Yassıhüyük mahallesindeki mevcut 700 dönümlük hazır arsaya, Veterinerlik, Süt ürünleri ve Ziraat ile ilgili bölümler,
  • İlçemizdeki yeni sanayi sitesi ile belde ve köylerdeki tüm yolların açılacak
  • Evkara ile Huzur bulvarı arasına Cami, Antalya yolu kenarına EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ binası
  • Kapalı pazaryerinin güneş panelleri ile ısıtılacağını,
  • 700 kişiye istihdam kapısı olacak olan, KİRAZ TEKSTİL’in mutlaka açılacağını,
  • 400 bin dönüm Acıpayam Ovasında yasak olan sondaj iznini açtırıp, yapılacak seracılık ve hayvancılıkla, ilçemize yeni iş sahası, ekmek kapısı oluşturacağını,
  • Mahalleler arası ulaşımın minibüslerle daha düzenli hale getirileceğini,
  • FEN LİSESİ’nin açtırılacağını ve ihtiyaca göre yeni okulları bir an önce yaptıracağını,

vaatleri olarak belirledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.