enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Öğretmenden öğretmene, 24 Kasım’da sürpriz evlilik teklifi

Tüm Türkiye ve Denizli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Öğretmenler Günü’nün anlamına anlam katan anlar ise AKEM Koleji’nin gecesinde yaşandı. Öğretmenin bir diğer öğretmene muhteşem bir zeybek gösterisinin ardından evlilik teklifi geceyi güzelleştirdi.

Öğretmenden öğretmene, 24 Kasım’da sürpriz evlilik teklifi
25.11.2022
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Denizli’nin gözde okullarından AKEM Koleji Şiir Butik Otel’de bir gece düzenledi. Evlatlarımızı güzel bir geleceğe hazırlamak için gecesini gündüzüne katan öğretmenler bu özel gecede mutlu ve güzel zaman geçirdi.

AKEM Koleji Kurucusu Ali Kurt, Öğretmenler Günü hakkında; “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olamak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bugün bizim için motivasyon oldu. Artık bu ülkede öğretmenlerimize gereken değer, önem verilsin. Öğretmenlerimize maddi veya manevi anlamda gereken desteği verelim. Bunu yürekten istiyorum” dedi.

Gecenin sürprizi evlilik teklifi

Öğretmenler Günü’nün anlamına anlam katan bir sürpriz gerçekleşti. AKEM Koleji öğretmenlerinden İbrahim Üçler ve Betül Kayışoğlu muhteşem bir zeybek gösterisi sergilediler. Asıl sürpriz zeybeğin sonunda oldu. İbrahim Üçler bir anda dizlerinin üzerine çökerek Betül Kayışoğlu’na evlilik teklifinde bulundu. Büyük alkışlar eşliğinde Betül Kayışoğlu teklife ‘evet’ dedi. Genç çift sonsuz mutluluğa adım attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.