enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

OSB Kavşağı Açılıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, OSB kavşağında çalışmalarda sona gelindiğini söyledi. Şahin Tin; “Başından sonuna kadar yakından takip ettiğimiz OSB köprülü kavşağı hizmete alınarak trafiğe büyük rahatlık getirdi. Köprü üstü kavşak ve yan yolların yapımında da sona gelindi ve hafta sonu hizmete açılıyor. Artık beklemek yok, güvenli ulaşım var” dedi.

OSB Kavşağı Açılıyor
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, OSB kavşağında çalışmalarda sona gelindiğini duyurdu. Milletvekili Şahin Tin, “Her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Denizli Milletvekili Şahin Tin

“Süreçleri yakından takip ediyoruz”

Milletvekili Şahin Tin; “Başından sonuna kadar yakından takip ettiğimiz Organize Sanayi Bölgesindeki yapımı tamamlanan köprülü kavşak kısa bir süre önce trafiğe açılmıştı. Şimdi de köprülü kavşak üzerindeki yan yollar ve kavşak düzenlemesinde sona gelindi ve hafta sonu itibari ile trafiğe açılacak. Bölgedeki trafik akışına büyük rahatlık getiren bu önemli projemiz sanayicilerimizin, her gün sanayi bölgemizdeki işletmelerimize gidip-gelen çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın güvenle ulaşımına büyük katkı sağlayacak. Buradaki güzergâhları kullananlara yoğun trafiğe maruz kalmadan güvenli yolculuk yapma imkânı sağlamış oluyoruz” dedi.

“Yatırımlarımız sürüyor”

Geleceğin Denizli’sini bugünden daha güçlü hale getirmek için yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Geleceğin güçlü Denizli’sini hep birlikte inşa ediyoruz. Ticari hayata katkı sağlamak, sanayicimizin ve vatandaşlarımızın işini kolaylaştırmak için gerekli olan her türlü adımı atıyoruz. Uzakları kısa sürede ve güvenli seyahatlerle yakın etmeye ve bu alanda yatırım ve eserlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çevre yolumuzu tamamladık. Honaz tünelini hizmete aldık. Yollarımızı iyileştirmeye, onarımlarını yapmaya devam ediyoruz. Otoyol projemiz hızla ilerliyor” dedi.

“Artık beklemek yok, güvenli ulaşım var”

Milletvekili Şahin Tin; “Artık beklemek yok, güvenli ulaşım var. Bizler bu yatırımları kazandırırken vatandaşlarımızın da üzerine düşen görevler var. Lütfen kurallara uyalım. Kurallara uymak kazaları önler, hayat kurtarır, sevdiklerinize kavuşmanızı sağlar. AK Parti olarak ilk günden beri Denizli’mizde ulaşım ağımızı hızla genişletmeye, modernize etmeye, yeni yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz. Destansı işler yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sadece sanayicimizin değil, bu güzergâha yolu düşen tüm vatandaşlarımızın işi kolaylaşacak. Ulaşımda kentimizi hak ettiği seviyeye taşıyacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.