enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1684
EURO
35,1548
ALTIN
2.475,38
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Açık
33°C

Pamukkale Belediyesi ailesi iftarda buluştu!

Pamukkale Belediyesinde görev yapan personeller “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması” adıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pamukkale Belediyesi ailesi iftarda buluştu!

İftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve eşi Dr. Nur Örki ev sahipliği yaparken, iftar yemeğine Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve tüm birimlerde çalışan personeller aileleriyle birlikte katıldı. Başkan Örki ve eşi Dr. Nur Örki, tek tek masaları gezerek personellere ve ailelerine hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.

İftarda konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Dün Hatay’da İskenderun’daydım. Orada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli ile karşılaştık. İki devlet büyüğümüz de Pamukkale’ye selamlarını ileterek Ramazanlarınız mübarek olsun dileklerinde bulundular. Deprem felaketinin ilk gününden itibaren Pamukkale Belediyesi olarak bizler hemen sahaya intikal ettik. Gönüllü olarak gitmek isteyen var mı diye sorduğumuzda personellerimize, herkes elini kaldırdı. Pamukkale Belediye personellerinin amirinden, memuruna, işçisine hepsi deprem bölgesindeydi. Bir baktım temizlik personellerimiz çevreyi temizliyor, mimarlarımız, mühendislerimiz hasar tespit çalışmalarında, PAKUT ekibindeki personellerimiz göçük altındaki canları kurtarmaya çalışıyor. Sizlerle gurur duyuyorum Allah razı olsun hepinizden. Sizlerle birlikte yol yürüdüğüm için ne kadar şükretsem azdır. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde birlik beraberlik içerisinde birlikte nice Ramazanlar yaşarız. Hepinizin Ramazan’ı mübarek olsun” dedi. İftarda Pamukkale Belediyesi personelleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.