enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3797
EURO
34,7540
ALTIN
2.429,89
BIST
9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Şenliği Başlıyor

Pamukkale Belediyesi, Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliğine bu yıl da destek veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yeni spor branşlarından olan ayak tenisi ilimizde büyük ilgi gördü. Gençlerimizi turnuvamıza bekliyoruz. Şampiyon olan takımımız Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Şenliği Başlıyor

Türkiye’deki en yeni spor branşlarından olan ayak tenisine en büyük katkı veren kurumların başında Pamukkale Belediyesi geliyor. İlk Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Pamukkale Belediyesi  Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği turnuvasına desteğini bu yıl da sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Ayak Tenisi Federasyonu Denizli İl Temsilciliği işbirliği ile 14-15 Haziran 2023 tarihleri arasında Kınıklı Çim Saha’da düzenlenecek olan Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği ’ne 14 yaş üstü tüm sporseverler 3 kişilik takım kurarak ücretsiz olarak katılabilecek. 2 gün sürecek olan müsabakalar sonunda birinci olan takım Denizli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

SPORA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Spora ve sporculara her zaman destek olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Gençlerimizin sporla ilgilenmesini önemsiyoruz. Eğitim alanına önemsediğimiz kadar, spor alanında da projelerimizle, ücretsiz etkinliklerimizle, okullarımıza, ilçemize yaptığımız halı sahalar ile desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporu eğitimin bir parçası olarak görüyoruz. Spora ve sporcularımıza desteğimiz dün olduğu gibi bugünde, yarında sürecek. Bu düşüncelerle,  Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği turnuvasına takımını kuran tüm gençlerimizi bekliyoruz. Şampiyon olan takımımız Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.