enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Pamukkale Belediyesi Yaz Kursları Dolu Dolu Geçecek

Pamukkale Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte ilçedeki 4-17 yaş aralığındaki gençlere ve kadınlara yönelik hem öğretici hem de yeteneklerini geliştirici birbirinden farklı kurslar düzenliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yaz olduğu gibi bu yaz da gençlerimiz için birbirinden güzel kurslar hazırladık. Bu yaz kurslarımızı spor ve kültürel olarak iki başlıkta olacak. Tüm gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Yaz Kursları Dolu Dolu Geçecek

Her yaştan vatandaş için çeşitli kurslar açan Pamukkale Belediyesi, okulların kapanmasıyla birlikte yaz kurslarını da açacak. Pamukkale Belediyesi, bu yaz kurslarını spor ve kültürel olmak üzere iki başlıkta hazırladı. Yaz tatili döneminin başlamasıyla, gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmesi amacıyla Pamukkale Belediyesi’nin her yaz düzenlediği yaz kursları bu yıl, 18 farklı alanda 4-17 yaş arası gençlere hitap edecek.

PAMUKKALE YAZ KURSLARI 18 BRANŞTA

Pamukkale Belediyesi’nin uzman eğitmenler eşliğinde hazırladığı Pamukkale Belediyesi Yaz Kursları spor başlığı altında, boks (8-17 yaş) , karate (7-15 yaş), plates (Kadınlara), dart (10-17 yaş), güreş (7-12 yaş), judo (7-11 yaş), masa tenisi (10-17 yaş), futbol (4-7 yaş), jimnastik (4-7 yaş), tenis (11-15 yaş) olarak 10 branşta hazırlanırken; Kültürel başlığı altında gitar (+10 yaş), ney (+10 yaş), resim (7-12 yaş), satranç (8-12 yaş), zeka oyunları (8-12 yaş), işaret dili (8-16 yaş), halk oyunları (8-13 yaş), etkili ve hızlı okuma kursları (8-12 yaş) olarak 8 başlıkta olmak üzere toplamda 18 branşta ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Hem öğretici hem de yeteneklerini geliştirici kurslar, Aktepe Sosyal Tesisleri, Akvadi Futbol Sahası ve Cimnastik Salonu, Atatürk Caddesi ek hizmet binası ve İncilipınar Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilecek yaz kurslarına başvurular www.pamukkale.bel.tr web sitesi üzerinden ve Pamukkale Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında bulunan ilgili linklere tıklayarak yapılabiliyor.

BAŞKAN ÖRKİ; “GENÇLERİMİZ DEĞERLİLERİMİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çocukların ve gençlerin eğitimlerine her zaman katkı yapmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, “Gençlerimiz değerlilerimiz, onların hem sosyal hem de eğitim hayatlarına ücretsiz kurslarımızla destek veriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, ilçemize çok güzel kurs merkezleri ile birlikte sosyal tesisler kazandırdık, bu tesislerimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Belediyemiz bünyesinde yaz, kış kurslarımız devam ediyor. Gençlerimiz de okullarından arta kalan zamanlarını buralarda kış boyunca spor kurslarımıza katıldılar. Yaz döneminde yine gençlerimizi ağırlayacağız. İlçemizin bütün mahallelerinde yaşayan gençlerimizin kolaylıkla ulaşabilmesi adına 4 farklı noktada 18 branşta hazırladığımız yaz kurslarımız şimdiden hayırlı olsun. Kurslarımıza tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.