enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Pamukkale Belediyesi’nden YKS’ye gireceklere sınav hediyesi

Pamukkale Belediyesi’nden YKS’ye girecek gençlere sınav stresini atabilecek eğlenceli bir hediye haberi geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Gençlerimiz YKS’ye eğitim öğretim yılı boyunca dolu dolu hazırlandı. Bizler de gençlerimize streslerini atabilecekleri güzel bir hediye vermek istedik” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nden YKS’ye gireceklere sınav hediyesi
A+
A-

Eğitimden spora birçok alanda gençlere yönelik destek verici projeleri ile takdirleri toplayan Pamukkale Belediyesi’nden, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye girecek gençlere hediye haberi geldi. YKS nedeniyle Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda 14-25 Haziran 2023 tarihleri arasında öğrenci belgesi ve YKS giriş belgesini gösteren tüm gençlere Dağ Kızağı, Zipline ve Macera Parkuru ücretsiz olacak.

“SİZ GAYRET EDİN, BAŞARI GELECEKTİR”

Pamukkale Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Gençlerimiz YKS’ye eğitim öğretim yılı boyunca dolu dolu hazırlandı. Bizler de gençlerimize streslerini atabilecekleri güzel bir hediye vermek istedik. Gençlerimize, bölgemizin en gözde turizm merkezlerinden biri haline gelen Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı içindeki Gençlik Vadisi’nde bulunan macera parkuru, zipline ve dağ kızağına ücretsiz biniş hakkı hediye etmek istedik. 14-25 Haziran 2023 tarihleri arasında öğrenci belgesi ve YKS giriş belgesi ile gelen tüm gençlerimize macera parkuru, zipline ve dağ kızağı ücretsiz olacak. Gençlerimiz aylardır ve belki de yıllardır bu sınava hazırladılar kendilerini. Biliyoruz çok yoruldular. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de 17-18 Haziran 2023 tarihinde YKS’ye girecek gençlerimize bir nebze de olsa sınav streslerinden uzaklaşabilmeleri adına böyle bir hediye vermek istedik. Siz gayret edin, başarı gelecektir. Temennimiz odur ki, tüm gençlerimiz hayallerini kurduğu bölümlere yerleşebilsin. YKS’ye girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.