enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale Belediyesporlular 16 Madalya Kazandı

Pamukkale Belediyespor, hafta sonunda yapılan organizasyonlarda toplam 16 madalya kazandı. Güreşçiler Denizli’de mücadele verirken, karateciler ise Bartın’da mindere çıktı.

Pamukkale Belediyesporlular 16 Madalya Kazandı

Pamukkale Belediyespor, çeşitli branşlarda yapılan müsabakalar katılmaya devam ediyor. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Güreş Turnuvası’nda Pamukkale Belediyespor’dan 23 sporcu katıldı. Bu sporculardan 75 kilogramda Beytullah Sarı birinciliği elde etti. 30 kilogramda Hüseyin Umut Alver, 44 kilogramda Ali Bakan ve 92 kilogramda Samet Özbay da altın madalya alan isimler oldu. 30 kilogramda Hakan Yiğit Bulut ve Göktuğ Aziz, 34 kilogramda Cumhur Abay, 41 kilogramda Barekzay ve 68 kilogramda Hüseyin Tujyan ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, 26 kilogramda Enes Kepenek, 38 kilogramda Burak Öktün ve Mustafa Kemal Şahin, 48 kilogramda Ali Rıza Akremi, Ömer Yiğit Erçetin ve Ercan Bakan ise üçüncü olarak bronz madalya aldılar. Böylece Pamukkale Belediyesporlu isimlerde bu turnuvayı 4 altın, 5 gümüş ve 6 da bronz madalya ile tamamladı. Kınıklı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın ödül töreninde konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un anısına düzenlenen turnuvaya katılan tüm sporcuları kutluyorum. Biz idareciler ve anne babaların vazifeleri arasında sporla uğraşan gençlerimize destek olmak. Bizler spor için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu özel günde düzenlenen güreş müsabakalarında ter döken tüm sporculara teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcuları da kutluyorum. Sizler buradan başlayarak kendinizi geliştirip dünyanın dört bir yanında güreş sayesinde büyük başarılara imza atarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı coşkuyla haykıracaksınız. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz silah arkadaşları, bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi. Başkan Örki, dereceye giren sporculara madalyalarını da takdim etti.

KARATEDE BRONZ MADALYA GELDİ

Öte yandan Pamukkale Belediyespor’un karate branşında yer alan sporcuları Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti. 10-13 Mart tarihleri arasında Bartın’da gerçekleşen Karate Okullar Türkiye Şampiyonası’nda Pamukkale Belediyespor’u 2 sporcu temsil etti. A Genç 52 kilogramda Aleyna Doruk grup finalinde elenerek Türkiye beşincisi olurken, B Genç 74 kilogramda mücadele eden Batuhan Doruk ise güçlü rakiplerini geride bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılı sporcu kente bronz madalyayla döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.