enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Pamukkale Kitap Kafe Tam Kapanmada Da Serviste

Pamukkale Kitap Kafe Tam Kapanmada Da Serviste
30.04.2021
A+
A-

Pamukkale Belediyesi Kitap Kafe her zaman olduğu gibi uygulamaya başlanan tam kapanmada da üyelerinin ve kitapseverlerin yanında olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde geçen 1 yılda 800 vatandaşın istediği toplam 7 bin 500 kitabı evlere ulaştıran Pamukkale Belediyesi, halkın beğenisini kazandı. 2020 yılının başlarında 2 bin 700 üyesi ile 3 bin 700 kitap bulunan kitap kafede 2021 yılının ilk aylarında üye sayısı 3 bini, kitap sayısı da 5 bini geçti. Kitap Kafe, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde uygulanmaya başlayan tam kapanma sürecinde de kitapseverlere kitap servisi yapacak. 17 Mayıs’a kadar devam edecek olan tam kapanmada Kitap Kafe üyeleri ve vatandaşlar 0505 187 86 24 nolu telefondan kitap talep edebilecekler.

BOL BOL KİTAP OKUNABİLİR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs salgınında her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Ülke olarak topyekun koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Bu mücadelede 29 Nisan itibariyle yeni bir evreye geçerek tam kapanma sürecine girdik. 17 Mayıs 2021 tahine kadar devam edecek olan bu süreçte tüm birimlerimizde olduğu gibi Kitap Kafemizde halkımızın hizmetinde olacak. Bundan önceki kısıtlamalarda olduğu gibi şimdi de Kitap Kafe üyeleri ve tüm vatandaşlarımızın kitap taleplerini ekiplerimiz karşılayacak. Evde kalınan zamanlarda kitap okumak en güzel aktivitelerden biridir. Bol bol kitap okuyarak bu dönem iyi bir şekilde değerlendirilebilir. Yüzlerce yazardan binlerce eser vatandaşlarımızın telefonuyla evlerine kadar servislenmeye hazır. Görevli arkadaşımıza ulaştığınız takdirde istediğiniz kitaplar adreslerinize kadar getirilecek. Kıymetli vatandaşlarımızdan ricamız evde kalarak koronavirüs mücadelesine destek vermeleri. Sağlıklı günlerde buluşmayı diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.