enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Pamukkale Turizm’de Son Durum Ne? Seferler Devam Edecek mi?

Türkiye’nin 56 yıllık ulaşım devlerinden biri olan Pamukkale Turizm, iflas kararının şokunu yaşıyor.

Pamukkale Turizm’de Son Durum Ne? Seferler Devam Edecek mi?
25.01.2019
A+
A-

Denizli’nin Türkiye çapında en ünlü markalarından biri olan Pamukkale Turizm, İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin Pamukkale A.Ş İçin verdiği kararının şokunu yaşıyor. Mali raporu inceleyen heyetin yeniden konkordato talep eden şirketin, mali açıdan sürdürülebilir bir durumunda olmadığına kanaat getirerek şirketin iflasına karar vermişti.

ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Pamukkale’den yapılan ilk açıklamada, “Pamukkale Turizm kurumsal bir firmadır. Bünyesinde bulunan 4 şirketen sadece birisi için iflas kararı alınmıştır. Şirketin ulaşım faaliyetleri devam etmektedir. Firmanın ülkenin içinde bulunduğu olumsuz ekonomi şartlarından etkilenen sadece bir şirketi için alınan bu kararın firmanın diğer şirketleri ile hiçbir ilgisi yoktur. Pamukkale Turizm büyük bir değerdir, yüzlerce ailenin ekmek kapısıdır” ifadelerine yer verilmişti.

ŞİRKET SAHİPLERİNDEN BABABALIM SÜRECİ ANLATTI

Şirketin son durumu hakkında Denizligazetesi’ne açıklamalarda bulunan şirket sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de olmak üzere dava açtıklarını ifade ederek, “Pamukkale Turizm olarak Denizli, Uşak ve İzmir’de davlar açtık. Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.