enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Pamukkale Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Bir Başarıya Daha İmza Attı

PAÜ Hastanesi Acil Tıp Anabilimdalı büyük bir başarıya imza atarak en iyi sözel bildiri ödülüne layık görüldü.

Pamukkale Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Bir Başarıya Daha İmza Attı
04.11.2022
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalında Araştırma görevlilerinden Tarık GÖREN’in Prof. Dr. İbrahim TÜRKÇÜER danışmanlığında,  PAÜ Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP)’den destek alarak yaptığı ‘‘Acil Servise Başvuran Viral Pnömonili Hastalarda Serum ACE (Anjiyotensin Dönüştürücü Enzim) Düzeyi ve ACE Gen Polimorfizminin Araştırılması’’ tez çalışması, 18th National Emergency Medicine Congress & 9 th Intercontinental Emergency Medicine Congress & 9 th International Critical Care and Emergency Medicine Congress’te Doç. Dr. Atakan YILMAZ’ın da sunumu sonucu en iyi sözel bildiri ödülünü aldı.

Beş kıtadan, 53 ülkeden, yüzlerce etkin ve yetkin bilim insanının yılın bu en büyük bilimsel organizasyonu için Türkiye’de Acil Tıp camiasının değerli üyeleriyle buluştuğu bu kongrede toplam 450 bildiri içerisinden birinci seçildi. Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz 29 Ekim 2022’de yapılan kongre gala gecesinde bu değerli ödülü almak Pamukkale Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı açısından ayrıca önem arz etti. Bu değerli ödülü Doç. Dr. Atakan YILMAZ, ATUDER yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve dünyaca ünlü kardiyolog Prof. Dr. Josep BRUGADA’nın (genç ani ölümün sebebini bularak Brugada Sendromunu tanımlayan ve isim babası olan) elinden büyük bir onur duyarak aldı.

Pamukkale Üniversitesi adına böyle güzel ve önemli bir ödülün alınması büyük yankı uyandırdı.

Başhekim Prof. Dr. Murat ÖZBAN başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini belirtti  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.