enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Gürlesin Genç MÜSİAD’ı Ağırladı

Başkan Gürlesin Genç MÜSİAD’ı Ağırladı
27.03.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaretten dolayı genç işadamlarına teşekkür eden Başkan Gürlesin, “Ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için genç beyinlere ihtiyacımız var” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık 6 ay önce göreve seçilen Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette, dernekleri hakkında bilgiler veren Çiftçi, “Genç MÜSİAD olarak aylık belirli periyotlarla sektörde duayen olmuş iş adamlarını şubemizde misafir edip, onların başarı hikayelerini biz genç girişimcilere aktarmasını sağlıyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Çiftçi, “Belediyemizin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Özellikle, Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki sağlık kompleksi hem mahalle hem de bölge için çok önemli bir yatırımdır. Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

GÜRLESİN, “STK’LAR ÇOK ÖNEMLİ”

Genç MÜSİAD yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise “Genç MÜSİAD, MÜSİAD’ın daha sonradan gençlere yönelik yaptığı bir çalışma. Tabi gençlerimizin de bir an önce iş hayatına hazırlanması noktasında MÜSİAD’ın bu çalışma ortamını oluşturmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Başta MÜSİAD olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerimizi dikkate alıyoruz. STK’larla görüş alışverişleri yapılmasının önemli olduğunun bilincindeyiz. Genç MÜSİAD olarak projeleri kapsamında bizleri de davet ettiler. Amaç ülkemize faydalı olma noktasında tecrübelerimizi genç girişimcilerimizle paylaşarak kendilerine öncülük edebilme amacındayız. Ben, Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Yunus Çiftçi nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.