enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Başkan Gürlesin’den Çocuk Şenliğine Davet Var

Başkan Gürlesin’den Çocuk Şenliğine Davet Var
19.07.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Goncalı ve Kayıhan mahallelerinde gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın yaz tatillerini gönüllerince eğlenerek geçirmeleri için yaz aylarında düzenlediğimiz çocuk eğlencelerimize çocuklarımızı vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlattığı “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği devam ediyor. Her hafta sonu iki gün iki farklı mahallede kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğleniyor. Etkinlikler 20 Temmuz Cuma günü Goncalı Mahallesi, 21 Temmuz Cumartesi günü de Kayıhan mahallesinde yapılacak.

”Tüm Halkımız Davetli”

Çocuklar için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların düzenlendiği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, vatandaşlardan geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Her hafta sonunda iki farklı mahallemizde kurulan şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğleniyor. Çocuklarımız güzel bir hafta sonu geçiriyor. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğleniyoruz. Bu hafta Cuma günü Goncalı Mahallesi’nde Seren Bayraktar İlkokulu bahçesinde; Cumartesi günü de Kayıhan Mahallesi’nde Mehmet Atmaca İlkokulu’nda saat 20.00’de başlayacak çocuk şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.