enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Başkan Gürlesin’e TÜRSAB’tan Ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Pamukkale Bölge Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı. TÜRSAB Pamukkale Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkale’nin tanıtımına yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

Başkan Gürlesin’e  TÜRSAB’tan Ziyaret
21.12.2018
A+
A-

TÜRSAB Pamukkale Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Yaz aylarında genel kurulu tamamlayarak bölge turizmi adına çalışmalarına ivedilikle başladıklarını ifade eden TÜRSAB Pamukkale Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, 2018 yılının değerlendirmesini yaparak, 2019 yılından beklentilerini dile getirdi. Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söyleyen Köseoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e özellikle turizm alanında gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür etti.

‘PAMUKKALE BELEDİYESİ BÖLGEMİZİN TURİZMİNE KATKI SAĞLIYOR’

Köseoğlu, Başkan Gürlesin’in Pamukkale’nin isminin hem yurtiçi hem de yurtdışında tanıtımının gerçekleştirilmesi adına önemli katkılar yaptığını belirterek, “Pamukkale Belediyesi, sadece ilçemizin değil bölge turizminin gelişimi için önemli katkılar yapıyor. Kurumlar arası işbirliğini önemseyerek de desteklerini esirgemedi. Kendisine bu anlamda da teşekkür ediyoruz. TÜRSAB Pamukkale Bölge Yönetim’i olarak 2020 yılının ‘Pamukkale Yılı’ olmasını öneriyoruz.  İki 20’nin yan yana gelmesi ‘Pamukkale Yılı’ için en uygun zaman ve fırsat.  Bu konuda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den de iş birliği için destek istedik” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Pamukkale Bölge Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bölge turizmimiz için Pamukkale Belediyesi olarak ciddi çalışmalar yürüterek, Pamukkale’mizin adını hem yurtiçinde hem de yurtdışında tanıtmak adına birçok projemizi hayata geçirdik. Turizm alanındaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.