enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2776
EURO
35,0055
ALTIN
2.428,51
BIST
10.444,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Açık
35°C
Pazartesi Açık
36°C

Cankurtaran Yine Geçit Vermedi!

Denizli’de akşam saatlerinde aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Denizli-Antalya karayolunda trafik zaman zaman durma aşamasına gelirken, zinciri ve kar lastiği olmayan bazı sürücüler ise ya yolda kaldı ya da ittirilerek yoluna devam etti.

A+
A-

Kentte gün boyu aralıklarla devam eden yağmur yağışı havanın soğuması ile akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı en fazla ise trafiği olumsuz etkiledi. Yağış özellikle Denizli-Antalya karayolunu kullanan sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oldu. Karayolunun, Cankurtaran diye adlandırılan bölgesi girişinde trafik polisleri kar lastiği, zinciri olmayan ve tırların geçişine güvenlik gerekçesi ile belli bir süre izin vermedi. Yolun Denizli’yi giriş kısmında ise kar küreme ve tuzlama çalışmalarından dolayı trafik belli bir noktada tek şeritten sağlanabildi.

Kar Yağışı Ne Zamana Kadar Sürecek? İşte İlçe İlçe Denizli’nin Kar Raporu! TIKLA

Yolun bu kısmında zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlardan dolayı ise trafik zaman zaman durma aşamasına gelse de, karayolları ve trafik polisleri yaptıkları çalışmalar ile yolun açık kalmasını sağladı. Yolda kalan bazı araçlar ise çevredekilerin yardımı ile ittirilerek yollarına devam etmeleri sağlandı. Gidemeyecek durumda olan bazı araçlar ise çekiciler yardımı ile bulundukları yerden kaldırıldı. Karayolunda ulaşım şuanda normal seyrinde devam ediyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.