enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2652
EURO
34,6593
ALTIN
2.403,79
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
23°C

CHP Pamukkale ilçe başkan adayı Hasan Alkan, merak edilen soruları yanıtladı

CHP’de kongre süreci devam ediyor. Denizli’de delegelerin belirlenmesinin ardından ilçe başkanlığı seçimi heyecanı başladı. CHP Pamukkale İlçe Başkanı adayı Hasan Alkan 5 Aralık “Kadın Hakları Günü” ve Mühendisler Günü’nde DEHA TV ekranlarına konuk oldu. Alkan, programada kongre süreci ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP Pamukkale ilçe başkan adayı Hasan Alkan, merak edilen soruları yanıtladı
06.12.2019
A+
A-
https://www.facebook.com/dehatvradyo/videos/2237000039930380/

CHP Pamukkale İlçe Başkan adayı Hasan Alkan DEHA TV’de canlı yayına konuk oldu. Programda 5 Aralık “Kadın Hakları Günü” ve Mühendisler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Alkan, Pamukkale ilçe başkan adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Alkan uzun yıllardır partinin içinde olduğunu ve her kademesinde görev aldığını dile getirdi. Partinin gençlik kollarından gelen bir isim olduğunu belirten Alkan, adaylığının nedeninin partililerin ilgisi ve teveccühü olduğunu belirtti.

İLK HEDEF TABAN

Hasan Alkan prgoramda projelerinden bahsetti. En önemlisinin partinin tabanını diri tutkmak olduğunu belirten Alkan,”Mevcut yönetim çalışmalarını iyi yürüttü ancak Pamukkale’de başarıyı elde edemedik. Biz bu başarıyı elde etmek için aldığımız tecrübelerle CHP’nin tabanından gelen biri olarak yakalamak. Hedefimiz bu olacak. Projelerimizin tamamını da kongrede partililerimize açıklayacağım.”dedi.

ÜZÜM SALKIMI PROJESİ

Mahalleler ‘Üzüm salkım’ adı verilen bir proje uygulayacaklarını belirten Alkan,”Şuanda genel merkezimizin tam manasıyla uyguladığı projenin açılımı yerel bazda mahallelerde temsilcilik oluşturmaktır. İlçe Başkanının mahalle temsilcisini seçeceğiz. Biz bu projeyi bir adım ileriye götürerek. Sadece mahalle temsilci ile değil aynı zamanda sokak sorumlularımız olacak. Bu isimlerden biz tüm verilerimizi alacağız. Belediye ile ilgili bir sorun varsa belediye meclis üyemizi, gençlik kollarımızdan, kadın kollarımızdan üyelerimizi görevlendirerek orda oluşan çalışma şeklimizi üste doğru çıkarmaya çalışacağız. Bize görev verilmesi halinde 3-4 ay içerisinde 61 mahallemizde bu çalışmamızı başlatacağız. Bunun nedeni ise gelecek seçimlerde tüm üyelerimizi aktif hale getirmek istiyoruz.”şeklinde konuştu.

PAMUKKALE’DEKİ HEDEF

Yerel seçimler için hedefinden bahseden Alkan,”Bizim Pamukkale ilçesindeki hedefimiz yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanmak. Pamukkale’de sağlayacağımız başarı ile Denizli Büyükşehir Başkanlığı’nı da kazanmaktır. İlçe Başkanlarımızı, İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak bu hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Olası bir erken seçime hazırlıklı olmalıyız. Bahsettiğimiz üzüm salkımını bunun için 3-4 ay içinde kurmak istiyoruz. Biz hazırlıksız yakalanmak istemiyoruz. Düğmeye bastığımızda tüm üyelerimiz görev yerlerini biliyor olacaklar. 3900 üyemiz olan Pamukkale’de de üye sayısını arttıracağız”ifadelerini kullandı.

VEKİLLER, ALKAN’I MI DESTEKLİYOR?

Alkan, partide CHP’li Milletvekillerinin desteği aldığı yönündeki söylentilere cevap everdi. Alkan,”CHP Denizli’de şuanda 2 milletvekilimiz var. Sayın Gülizar Biçer Karaca ve Teoman Sancar’ın gönüllerinde yatan bir isim vardır. Eğer bu isim ben isem bundan onur ve şeref duyarım. Başka bir partide seçime gitmiyoruz. Mutlaka destekleyecekleri bir aday vardır. Şuana kadar açık destek görüşmesi olmadı. Delege seçimlerinden yeni çıktık. Bundan sonra vekillerimizle görüş alışverişinde bulunacağız.’diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.