enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5865
EURO
35,0314
ALTIN
2.459,43
BIST
9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Cumhuriyet Mahallesi Yeni Sağlık Tesisine Kavuşuyor

Cumhuriyet Mahallesi Yeni Sağlık Tesisine Kavuşuyor
04.10.2017
A+
A-

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden sağlık tesisine “Mehmet Salih Karaoğlanoğlu” ismi verildi. Müşerref Aktaş isimli vatandaş babası rahmetli Mehmet Salih Karaoğlanoğlu’nun isminin verilmesini istediği sağlık tesisi için hem arsada bulunan payını karşılık beklemeksizin hibe etti hem de 500 bin TL bağışta bulundu.

Yeni bir tesis geliyor

Uzun yıllardır sağlık tesisi olmaması nedeniyle sorun yaşanan mahallede, Pamukkale Belediyesi tarafından Aile Sağlığı Merkezi ve Ambulans 112 noktası olarak hizmet verecek yeni bir tesis hazırlanıyor.

Tesis için arsasını hibe eden vatandaş, ayrıca diğer hissedarlara da kolaylık sağlamaları noktasında öncü olan Aktaş “Mehmet Salih Karaoğlanoğlu” ismi verilmesi için rica da bulundu. Hem kendisinin hem çocuklarının rızası alınarak yapılan projede ayrıca Pamukkale Belediyesi hizmet binası da bulunacak. Bugün yapılan meclis toplantısında oy birliği ile ismin verilmesi karara bağlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tesisin yapımında sona gelindiğini ve açılışında Müşerref Aktaş’ ında bulunacağını belirterek kendisine ve çocuklarına teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.