enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1947
EURO
34,9718
ALTIN
2.513,51
BIST
10.959,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizli-Çin işbirliği meyvelerini veriyor, Çinliler Türkiye’ye doyamıyor

Dünyanı en kalabalık nüfusuna sahip Çin Halk Cumhuriyeti’nin turizm potansiyelini Türkiye ve Denizli ile buluşturmak adına yapılan faaliyetler meyvesini veriyor. Türk Çin Kültürel İşbirliği, Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı öncülüğünde Çinli ve Amerikalı turistler, Denizli’nin önemli antik kentlerinden Hierapolis’i gezdi.

Denizli-Çin işbirliği meyvelerini veriyor, Çinliler Türkiye’ye doyamıyor
05.10.2019
A+
A-

Türk Çin Kültürel İşbirliği, Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı, Turizmci Elnur Alı ve Egeyön Haber Koordinatörü Ahmet Deda’nın aracılığı ile Denizli-Çin ilişkileri gün geçtikçe boyut atlıyor. Çin Halk Cumhuriyeti’nin nüfus potansiyelini Denizli ile buluşturmak isteyen ekip turizm yatırım ortaklığı için Denizli’de girişimlerde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 11 kişilik Çinli heyeti ağırladı. Çin’in Keqiao Belediye Başkan Yardımcısı Sun Chengrong, daire başkanları ve 5 işadamı ile gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Doğan ile Merkezefendi ve Keqiao arasındaki ekonomik, kültürel ve sosyal işbirliği hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Bu gelişmeler üzerinde özellikle Çinlilerin turizm için Denizli’yi tercih etmesi için çalışan Türk Çin Kültürel İşbirliği, Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı Çinli ve Amerikalı turitlerle  tarihi antik kentlerden Hierapolis’i gezdi. Turistlerin ilgiyle gezip incelediği Hierapolis’ten memnun kaldıklarını dile getiren Tanrıdağlı,”Bu tür organizasyonlar ile Denizli turizmini bir adım öteye taşımak istiyoruz. Çin ve Türkiye ekonomisinin akışkanlığı her iki ülkeye de büyük fayda sağlayacak”dedi.

İLGİLİ HABERLER:

Merkezefendi, Çin ilişkileri boyut kazanıyor

Çinli yatırımcılar Çal’ı ziyaret etti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.