enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3239
EURO
34,8268
ALTIN
2.392,29
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Divarcı: Pamukkale’ye Kaç Kişi Getirdin Diye Sorarlar İnsana

Millet ittifakı Pamukkale Belediye BaşkanAadayı Ahmet Divarcı; Pamukkale Belediyesi olarak kaç kişiyi şehir dışına götürdüğümüzü değil kaç kişiyi Denizli’ye getirdiğimizle övünmek için bu yola çıktık “ dedi.

Divarcı: Pamukkale’ye Kaç Kişi Getirdin Diye Sorarlar İnsana
25.03.2019
A+
A-

Pamukkale Belediyesi olarak önceliklerinin götüren değil getiren belediyecilik olduğunun belirten Ahmet Divarcı; “Her yıl binlerce kişinin, Türkiye’nin çeşitli illerini görmesi güzel bir çalışma . Ancak eksik ve yetersiz bir çalışma. Ülkemizin tarihi ve turistik yerlerine binlerce kişiyi götürmek tek başına övünülecek bir şey değil. Bir dünya markası Pamukkale’ye kaç kişiyi getirdin diye sorarlar insana” dedi.

‘DENİZLİ’NİN PAMUKKALE’NİN ESNAFI BAŞKA ÜLKE ESNAFI MI?

Denizlililerin birçoğunun Pamukkale’ye uzaktan baktığını kaydeden Divarcı, “Her belediye Türkiye’nin belediyesidir ancak, neden sen yalnızca götürüyorsun da getirmiyorsun kardeşim, Denizli’nin Pamukkale’nin esnafı başka ülke vatandaşı mı? Senin önceliğin kendi kentinin esnafını, köylüsünü, sanayicisini korumak değil mi?  Esnafa iki liralık fazladan alışveriş imkanı sağlasan neden kötü? Bugün siftah yapmadan kepenk kapatan insanlara, kent dışından gelen iki müşteri sağlamak senin sorunun olmuyorsa, senin sorunun nedir? Sadece inşaat mı, sadece reklam mı? Biz Pamukkale belediyesini kazandığımızda, götüren değil, binlerce –on binlerce insanı  kentimize getiren bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.