enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2187
EURO
34,6461
ALTIN
2.393,11
BIST
10.224,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Hayalleri ve Mahallesi için Çalışan Muhtar; Ekrem Demir

Mahallem ve Muhtarım Programına Anafartalar Mahallesi Muhtarı Ekrem Demir konuk oldu. 2014 yılında seçilen ve o dönemde verdiği vaatlerinde peşin giden bir muhtar olduğunu ifade eden Demir, muhtarlığın ‘kabiliyet işi’olduğunu söyledi.

Hayalleri ve Mahallesi için Çalışan Muhtar; Ekrem Demir
12.12.2018
A+
A-

40 yılı aşkın süredir Anafartalar Mahallesi’nde yaşayan Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir, Denizli Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak çalışmasının ardından emekli olduğunu bir süre ticaretle uğraştıktan sonra 2014 yılında Anafartalar Mahallesi sakinleri tarafından muhtar olarak seçildi. 2014 Yerel seçimlerinde mahallesine hizmet etmek ve mahallesindeki ihtiyaçları karşılamak için muhtar adaylığını koyan Demir, muhtar olduğu günden itibaren mahallesinin örnek bir mahalle olması içim elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini belirtti.

Muhtar Demir, Anafartalar Mahallesindeki okul, cami, yeşil alan, çocuk oyun parkı gibi birçok alanda çalışmalarını gerçekleştirdiğini, kimi zaman ise mahalle sınırlarının hizmet anlamında dışına çıktığını ifade etti.

2014 yılından bu yana devam etiği muhtarlık sürecinde vaat edip de yapamadığı iki şey kaldığını söyleyen Ekrem Demir,  mahallesi için idealleri olduğunu ve vaatlerini gerçekleştirememesinin önünde duran nedenleri Denizli Deda Haber ile paylaştı.

2019 Yerel Seçimlerinde de aday olduğunu belirten Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir’in konuk olduğu Mahallem ve Muhtarım programını buradan izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.